Από/Προς Αεροδρόμιο

Έκθεση εικόνων

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος”, βρίσκεται 32 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Αθήνας και είναι εύκολα προσβάσιμος μέσω της Αττικής Οδού, τον αυτοκινητόδρομο που αποτελεί την περιφερειακή οδό της πόλης των Αθηνών. Οι δημόσιες συγκοινωνίες στην Αθήνα και η σύνδεση της πόλης με το λιμάνι του Πειραιά και το Αεροδρόμιο γίνoνται από το Μετρό, τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο και τα Αστικά Λεωφορεία.

Πρόσβαση:

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών "Ελευθέριος Βενιζέλος" είναι εύκολα προσβάσιμος από το κέντρο της Αθήνας και από τα λιμάνια της Αττικής, με τα μέσα μαζικής μεταφοράς και λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, εξασφαλίζοντας έτσι την έγκαιρη μετάβασή σας σε κάθε γωνιά της Αττικής και σε όλα τα τουριστικά της αξιοθέατα.

Με αυτοκίνητο:

Προσβάσιμος από τον κύριο οδικό άξονα προς το αεροδρόμιο, την Αττική Οδό.

Με το Μετρό:

Πρόσβαση από την γραμμή 3 «Αιγάλεω-Διεθνές Αεροδρόμιο».

Με το λεωφορείο:

Τέσσερεις γραμμές ενώνουν την ευρύτερη περιοχή της Αθήνας και Πειραιά με το Αεροδρόμιο. Τα λεωφορεία αποβιβάζουν τους επιβάτες στο επίπεδο των Αναχωρήσεων ενώ τα λεωφορεία που κατευθύνονται προς Αθήνα αναχωρούν από το επίπεδο των Αφίξεων μεταξύ των Εξόδων 4 και 5.

-X93 Σταθμός Υπερ. Λεωφ. Κηφισού - Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Express

-X95: Σύνταγμα - Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Expres

-X96 Πειραιάς - Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Express

-X97 Σταθμός Δάφνης - Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Express

Με τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο:

Ο Διεθνής Αερολιμένας συνδέεται με τον Κεντρικό Σιδηροδρομικό Σταθμό Αθηνών (Σταθμός Λαρίσης) και με το λιμάνι του Πειραιά μέσω του Προαστιακού Σιδηρόδρομου. Το Αεροδρόμιο συνδέεται και με το Κιάτο, επίσης μέσω του Προαστιακού. Η διάρκεια του ταξιδιού είναι μια ώρα και τριάντα τέσσερα λεπτά.

Πάρκινγκ:

Στον Αερολιμένα είναι συνολικά διαθέσιμες 7160 θέσεις πάρκινγκ, για στάθμευση μικρής ή μακράς διαρκείας. Επίσης διατίθενται υπηρεσίες valet parking.

Περισσότερες πληροφορίες για το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος” εδώ.

Available on AppStore Get it on Google play