Αγκίστρι

Έκθεση εικόνων

ΑγκίστριΑγκίστριΑγκίστριΑγκίστριΑγκίστριΑγκίστριΑγκίστριΑγκίστριΑγκίστριΑγκίστριΑγκίστριΑγκίστριΑγκίστριΑγκίστρι

Πολύ κοντά στον Πειραιά, είναι ιδανικό τόσο για καλοκαιρινές διακοπές όσο και για μικρές εξορμήσεις μακριά από την ταχύτητα της πρωτεύουσας. Τα δύο φυσικά του λιμάνια, η Σκάλα στη βορειοανατολική ακτή (για ferry-boats) και η πρωτεύουσα Μεγαλοχώρι (για flying dolphins) αποτελούν τα σημεία απόβασης στη ραστώνη του καταπράσινου νησιού με τις ωραίες αμμουδερές παραλίες και τα καταγάλανα, κρυστάλλινα νερά.

Η γραφική Απόνησος, από τη μία προσφέρει ησυχία με το γαλήνιο σκηνικό που έχει δημιουργήσει ο χρόνος και από την άλλη σας προκαλεί με πολλές δυνατότητες ψυχαγωγίας και διασκέδασης, ανάμεσα στις οποίες και μια μοναδική εμπειρία: θερινός κινηματογράφος για να απολαύσετε ταινίες κάτω από τον έναστρο ελληνικό ουρανό.

Στο Αγκίστρι, οι προσεγμένες επιλογές διαμονής και φαγητού αποτελούν έναν ακόμα βασικό λόγο για να επισκεφθείτε το νησί που τα πάντα βρίσκονται δίπλα σου. Ακόμα και αν δεν θελήσετε να χρησιμοποιήσετε αυτοκίνητο, λεωφορείο, μηχανάκι ή ποδήλατο, η βόλτα με τα πόδια θα σας πάει όπου θέλετε!

Πληροφορίες

Όνομα: Αγκίστρι
Περιοχή: Αγκίστρι

Available on AppStore Get it on Google play