Ταξιδεύετε με τα παιδάκια σας και θέλετε να τους προσφέρεται μια ξεχωριστή, ευχάριστη αλλά ταυτόχρονα και εποικοδομητική εμπειρία; Τι πιο ευχάριστο από μια μουσειακή περιήγηση στην ιστορία μέσα από εμπνευσμένες δραστηριότητες και διαδραστικά παιχνίδια που ενεργοποιούν τη φαντασία μικρών μας φίλων και αναπτύσσουν τη δημιουργικότητα τους; Μια επιμορφωτική βόλτα σε κάποιο από τα παρακάτω μουσεία, θα δημιουργήσει πολλές και αξέχαστες εμπειρίες στο μυαλό των λιλιπούτειων επισκεπτών τους.

Διοργανώνονται Summer Camp, για παιδιά 7 - 11 ετών, με εκπαιδευτικά προγράμματα, προκειμένου τα παιδιά να ανακαλύψουν τα μυστικά του μουσείου.

Σε ένα όμορφο σπίτι με πολύχρωμες αίθουσες, τα παιδιά μαθαίνουν να χαίρονται τον κόσμο μέσα στον οποίο ζουν.

Μέσα από το παιχνίδι και τη συνεργασία, τα παιδιά ανακαλύπτουν τον μαγικό κόσμο των χρωμάτων, μαθαίνουν σχέδιο και ζωγραφική και φτιάχνουν κατασκευές με διάφορα υλικά.

Το Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο του Ευγενίδειου Ιδρύματος «ταξιδεύει» μικρούς και μεγάλους στο αχανές σύμπαν και αποκαλύπτει τα μυστικά του, μέσα από εντυπωσιακά τρισδιάστατα ντοκιμαντέρ και προβολές στον τεράστιο θόλο του.

Ανακαλύψτε το πολύ σημαντικό μουσείο οικογενειακώς, μέσα από θεματικές δράσεις.

Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης

Τα παιδιά ηλικίας 4-8 ετών, έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν το μουσείο μέσα από τις δημιουργικές δράσεις των Καλοκαιρινών Εργαστηρίων με θέμα «Άθλοι και Αποστολές».

Ένα μοναδικό διαδραστικό ίδρυμα που προσπαθεί, μέσα από τα εκθέματά του, το παιχνίδι και τα παραμύθια, να ανοίξει δρόμους για την κατανόηση του κόσμου από τα παιδιά.

Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή

Ένα «καταφύγιο» της τέχνης του θεάτρου σκιών, που ξετρελαίνει τα παιδιά.

Available on AppStore Get it on Google play