Παιδικό Μουσείο

 Add to Wish List

Έκθεση εικόνων

 Ένα μουσείο… σπίτι, που σε κάθε δωμάτιό του εξελίσσεται και μία διαφορετική δραστηριότητα. Ένα μουσείο στο οποίο τα παιδιά μπορούν να περιφέρονται ελεύθερα μέχρι να βρουν κάτι που θα τους κεντρίσει την περιέργεια. Ένα μουσείο που τα παιδιά μπορούν να ασχοληθούν απερίσπαστα με αυτό που τους αρέσει, χωρίς περιορισμούς και κανόνες.

Βέβαια, κάθε παιδί, μπορεί να πάρει μέρος και στα επιμορφωτικά προγράμματα που οργανώνονται καθημερινά στους χώρους του μουσείου, όπως: χαρτοκοπτική, ζύμωμα και ψήσιμο ψωμιού.

Προγράμματα τα οποία εναλλάσσονται διαρκώς και εμπλουτίζονται για να προσφέρουν νέες εμπειρίες και διαφορετικά ερεθίσματα. Εισιτήριο χρειάζεται μόνο για τα προγράμματα.

Όλες οι υπόλοιπες δραστηριότητες, σε όλους τους χώρους του μουσείου είναι για παιδιά κάθε ηλικίας και είναι εντελώς δωρεάν.

Το Παιδικό Μουσείο ξεκίνησε το παιδαγωγικό του έργο από το 1987, από τότε που ιδρύθηκε δηλαδή. Ακόμα και σήμερα στεγάζεται στην Οδό Κυδαθηναίων 14, στην Πλάκα, σε ένα αναπαλαιωμένο νεοκλασικό διώροφο, κτίριο του 19ου αιώνα. Είναι εύκολα προσβάσιμο, καθώς σε μικρή απόσταση είναι οι σταθμοί του Μετρό Σύνταγμα και Ακρόπολη

Πληροφορίες

Όνομα: Παιδικό Μουσείο
Διεύθυνση: Κυδαθηναίων 14
Προάστιο: Κέντρο
Τηλέφωνο: (+30) 210 3312995
Ώρες Λειτουργίας: Δευτ-Τρ: 10:00-14:00
Σαββατοκύριακα: 10:00-15:00
Μεταφορικά Μέσα: Μετρό Γραμμή 2 ή 3: Σταθμός Σύνταγμα

Available on AppStore Get it on Google play