Μονοήμερη κρουαζιέρα στον Αργοσαρωνικό

Έκθεση εικόνων

Μονοήμερη κρουαζιέρα στον ΑργοσαρωνικόΎδραΠόροςΚολύμπι σε παραλίες με κρυστάλλινα νεράΑίγιναΚολύμπι σε παραλίες με κρυστάλλινα νερά'ΥδραΠαραδοσιακά αμυγδαλωτά Ύδρας

Ύδρα - Πόρος - Αίγινα: Ημερήσια απόδραση σε 3 νησιά!

Τι θα λέγατε για μια ολοήμερη κρουαζιέρα γεμάτη δυνατές συγκινήσεις, πολιτιστικό ενδιαφέρον και παραδοσιακές γεύσεις, ενώ το θαλασσινό αεράκι «ταξιδεύει» τις σκέψεις σας; Αν αυτή η ιδέα εξάπτει τη φαντασία σας, φορτίστε  τις φωτογραφικές σας μηχανές, «φορέστε» την καλή σας διάθεση και ετοιμαστείτε να ζήσετε την πιο διάσημη ελληνική κρουαζιέρα σε τρία πανέμορφα νησιά: Ύδρα, Πόρο και Αίγινα.

Στην κρουαζιέρα αυτή θα απολαύσετε με όλες σας τις αισθήσεις μία ηλιόλουστη, ξέγνοιαστη ημέρα δίπλα στη θάλασσα και θα ανακαλύψετε τα κρυμμένα «μυστικά» τριών ξεχωριστών ελληνικών νησιών που «ταξιδεύουν» στην υδάτινη «αγκαλιά» του Σαρωνικού κόλπου. Θα ταξιδέψετε με ένα σύγχρονο σκάφος, θα γνωρίσετε ανθρώπους από όλο τον κόσμο, θα χαρείτε τη μαγευτική θέα στο απέραντο γαλάζιο, θα απολαύσετε πεντανόστιμα μεζεδάκια και θα ψυχαγωγηθείτε με ζωντανή μουσική και χορό!

Σε κάθε νησί θα έχετε αρκετό χρόνο για ξεναγήσεις στα σημαντικότερα αξιοθέατα, για κολύμπι σε παραλίες με κρυστάλλινα νερά, αλλά και για αγορές  παραδοσιακών προϊόντων ή τουριστικών ειδών.

Κάθε διοργανώτρια εταιρεία έχει το δικό της πρόγραμμα για περιηγήσεις, ανάλογα με τον χρόνο παραμονής σας σε κάθε νησί.
Όταν επιστρέψετε στο πλοίο, θα σας περιμένει ένα πλούσιο γεύμα και ζωντανή μουσική για να χορέψετε ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς και να διασκεδάσετε με την ψυχή σας!

Το ταξίδι διαρκεί 11 ώρες. Το ξεκίνημα γίνεται το πρωί από τη Μαρίνα Φλοίσβου (Τροκαντερό, Παλαιό Φάληρο) ή από το λιμάνι του Πειραιά και η επιστροφή γίνεται το απόγευμα στο ίδιο σημείο. Οι ξεναγήσεις, οι μετακινήσεις και ένα οργανωμένο γεύμα περιλαμβάνονται, συνήθως, στο «πακέτο» που προσφέρει η διοργανώτρια εταιρεία. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα (κατόπιν συνεννόησης) παραλαβής σας από το ξενοδοχείο που μένετε και επιστροφής σας εκεί.

Οι εταιρείες στις οποίες μπορείτε να απευθυνθείτε είναι οι:

•   Υδραϊκή Ν.Ε. - Κρουαζιερόπλοιο «Πλατυτέρα των Ουρανών»
(Αναχώρηση: 08:00, από Μαρίνα Φλοίσβου-Παλαιό Φάληρο, καθημερινά, όλο τον χρόνο. Επιστροφή: 19:15).

•   Pleasure Cruises- Κρουαζιερόπλοιο «Aegean Glory»
(Αναχώρηση: 08:15, από λιμάνι Πειραιά, Πύλη Ε1/Ε2. Επιστροφή: 19:30). Οι κρουαζιέρες ξεκινούν την άνοιξη.

•   Athens One Day Cruise Ship
(Αναχώρηση: 07:45, από λιμάνι Πειραιά. Επιστροφή: 19:30). Οι κρατήσεις γίνονται on-line, με χρήση πιστωτικής κάρτας.

•   Kaningos Tours
(Αναχώρηση: 08:15, από Μαρίνα Φλοίσβου - Παλαιό Φάληρο. Επιστροφή: 19:15).

•   Hop in Sightseeing
(Αναχώρηση: 07:45, από λιμάνι Πειραιά ή Μαρίνα Φλοίσβου. Επιστροφή: 19:30). Οι κρατήσεις γίνονται μέσω τηλεφώνου και on-line.

Available on AppStore Get it on Google play