Οι άχρωμες, άοσμες και άγευστες καθημερινές μας ανάγκες, μετατρέπονται σε μια ολόκληρη τελετουργία όταν είμαστε επισκέπτες σε έναν άλλο τόπο. Συνηθισμένες διαδικασίες όπως το να φας, να πιείς και να ψωνίσεις τα απαραίτητα, μοιάζουν να μεγεθύνονται υπό το πρίσμα μιας ξένης σε μας πόλης, με ξένους σε μας κατοίκους.

Διότι είστε πλέον στην Αθήνα, εκεί που το φαγητό και τα ψώνια είναι σχεδόν πάντα ολόκληρες τελετουργίες. Και όταν λέμε φαγητό, δεν εννοούμε μια τυρόπιτα στα όρθια, αλλά ένα γεύμα διάρκειας δύο ωρών. Και όταν λέμε ψώνια, δεν εννοούμε δυο-τρία πράγματα από το σουπερμάρκετ αλλά ατέλειωτους περιπάτους σε μαγαζιά και σε εμπορικά κέντρα, τριγυρισμένοι από υφές, χρώματα και σχήματα, που μας περιμένουν να τα αποκτήσουμε και να παζαρέψουμε μέχρι θανάτου για χάρη τους.

Γιατί, τελικά, είναι υπέροχο να ικανοποιείται εκείνη η αταβιστική σχεδόν ανάγκη της ιδιοκτησίας. Οπλιστείτε λοιπόν με θάρρος και με ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια και αφήστε το μυαλό σας να ταξιδέψει.

Θα σας δώσουμε εδώ το προσχέδιο, τις κατευθυντήριες γραμμές. Τις λεπτομέρειες θα τις συμπληρώσετε εσείς. Και όταν, εξαντλημένοι και ευτυχισμένοι, τελειώσετε τα ψώνια σας, καθίστε να φάτε, γνωρίζοντας ότι έτσι θα έχετε ικανοποιήσει τις ντουλάπες των ρούχων σας, τον ουρανίσκο σας αλλά φευ… και την πιστωτική σας κάρτα!

Υποκατηγορίες

Αγορές

Αγορές

Το Μοναστηράκι ενδείκνυται για παζάρια. Το Κολωνάκι και η Ερμού είναι οι πύλες...

Εμπορικά Κέντρα

Εμπορικά Κέντρα

Μην ξεχνάτε πως η φιλοσοφία του "όλα σε ένα", αγορά, διασκέδαση και έξοδος...

Available on AppStore Get it on Google play