Αν θέλετε να βιώσετε τι σημαίνει να γίνεσαι ένα με τον αέρα και τη θάλασσα, και να ισορροπείτε το κορμί και τις αισθήσεις σας πάνω σε μια ιστιοσανίδα, είναι καιρός να γνωρίσετε το wind surfing. Αλλά μην αφήσετε να σας απογοητεύσουν οι πρώτες βουτιές, αυτές είναι αναπόφευκτες για όλους!

Μετά από λίγα μαθήματα και προσπάθεια εξάσκησης από μέρους σας, θα είστε σε θέση  να «σαλπάρετε» για μια αξέχαστη εμπειρία! Σε αρκετές παραλίες της Αττικής θα βρείτε σχολές για wind surfing με καταρτισμένο προσωπικό, που θα σας μυήσει στο άθλημα με υπευθυνότητα, γνώση και εμπειρία. Επίσης θα σας παρέχουν τον κατάλληλο εξοπλισμό για την εκμάθηση. Με τον καιρό, θα αρχίσετε να αισθάνεστε όλο και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και στο τέλος θα ευχαριστιέστε το άθλημα ακόμα περισσότερο. Όταν πιάνουν τα μελτέμια, η Αττική διαθέτει μερικά από τα κορυφαία wind surfing spots για κάθε γούστο. Ο αέρας αυτός κάνει την Ελλάδα ποθητό προορισμό για τους παθιασμένους λάτρεις του wind surfing.

Αν είστε αρχάριοι, πρέπει να ξεκινήσετε με μια μεγάλη σε μήκος και χωρητικότητα σανίδα, με ελαφρύ rig (άλμπουρο, πανί, μάτσα και σύνδεσμος μαζί). Όσο κι αν φαίνεται άβολη (λόγω μεγέθους), προσφέρει σταθερότητα, ταξιδεύει με άνεμο μικρής έντασης και είναι εύκολη στους χειρισμούς. Ακόμη, το ελαφρύ rig στρίβει και τραβιέται εύκολα μέσα από το νερό κι εσείς μπορείτε να αφοσιωθείτε απερίσπαστοι στην εκμάθηση.

Μικρά και χρήσιμα

•    Οι καλύτερες παραλίες για να μάθετε wind surfing είναι αυτές με αβαθή νερά, με μέτριο αέρα και μικρό κυματισμό.

Υποκατηγορίες

Wind surfing

Wind surfing

Αν θέλετε να βιώσετε τι σημαίνει να γίνεσαι ένα με τον αέρα και τη θάλασσα, και...

Ιππασία στην Αττική

Ιππασία στην Αττική

Αν λατρεύετε να βάζετε στόχο την κορυφή ενός βράχου τα βουνά της Αττικής...

Ιστιοπλοΐα

Ιστιοπλοΐα

Μια συναρπαστική εμπειρία περιμένει όσους αποφασίσουν να ασχοληθούν με την...

Κέντρα Γιόγκα

Κέντρα Γιόγκα

Χαλαρώνει το σώμα, εξελίσσει το πνεύμα, βοηθά στην καταπολέμηση του στρες, στη...

Καταδύσεις

Καταδύσεις

Πρωτόγνωρη εμπειρία, αίσθηση χαλάρωσης και ηρεμίας, αλλιώτικη επαφή με τη...

Αν λατρεύετε να βάζετε στόχο την κορυφή ενός βράχου τα βουνά της Αττικής κρύβουν για εσάς δεκάδες αναρριχητικές διαδρομές.

Available on AppStore Get it on Google play