ΛΑΔΟΦΑΝΑΡΟ

Το Λαδοφάναρο δημιουργήθηκε στις 30 Οκτωβρίου του 1990 στη Γλυφάδα και πολύ σύντομα κατάφερε να γίνει στέκι πολλών ανώνυμων αλλά και επώνυμων Αθηναίων.

Το Λαδοφάναρο δημιουργήθηκε στις 30 Οκτωβρίου του 1990 στη Γλυφάδα και πολύ σύντομα κατάφερε να γίνει στέκι πολλών ανώνυμων αλλά και επώνυμων Αθηναίων. Η επιτυχία του οφείλεται στο ότι κατάφερε να συνδυάσει τους σπιτικά μαγειρεμένους μεζέδες του με ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ σε ένα χωριάτικο περιβάλλον με ένα φιλικό σερβίρισμα και όλα αυτά σε πολύ προσιτές τιμές. Να σημειωθεί πως ήταν απο τα πρώτα μουσικά μεζεδοπωλεία που συνόδευε τους μεζέδες του με ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ και ακόμη και σήμερα είναι από τα πολύ λίγα μεζεδοπωλεία, που προσφέρουν ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. Τηλ.2109642843 www.ladofanaro.gr e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πληροφορίες

Διεύθυνση: Αρχιπελάγους 68 Άνω Γλυφάδα
Προάστιο: Νότια Προάστια
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Είδος Μενού: Taverns
Menu Kind: Greek Contemporary
Ταχ. Κώδικας: 16562
Season: Καλοκαίρι
See it on map