Νότια Προάστια Αθήνας & Αττικής

Έκθεση εικόνων

Παραλία στα Νότια Προάστια της ΑθήναςΜαρίνα ΦλοίσβουΓλυφάδαΓυρνώντας την ΑττικήΓλυφάδαΜαρίνα ΦλοίσβουΠαλαιό ΦάληροΆλιμοςΓυρνώντας την ΑττικήΦάληροΓλυφάδαΤο Γήπεδο Γκόλφ ΓλυφάδαςΑμμώδη παραλία στον 'Αλιμο

Θαλασσινή αύρα και ελευθερία στη ματιά που χάνεται στον ορίζοντα. Τα Νότια Προάστια της Αττικής & της Αθήνας αντικρίζουν τη θάλασσα και σχηματίζουν το παραλιακό μέτωπο θυμίζοντας πάντα καλοκαίρι, ακόμα και το χειμώνα!

Εδώ, πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει το προάστιο της Γλυφάδας που συγκεντρώνει  το σύνολο της εμπορικής, οικονομικής, γαστρονομικής και ψυχαγωγικής δραστηριότητας της περιοχής. Πολυτελή ξενοδοχεία, καταστήματα με μητροπολιτική αισθητική, κοσμοπολίτικες μαρίνες, πολυεθνικά εστιατόρια, all day καφέ, και μια εναλλακτική και απρόσμενα δυνατή νυχτερινή σκηνή με μπαρ και κλαμπ, συνθέτουν ένα μωσαϊκό πολυσυλλεκτικότητας και καλής ζωής.

Δεν είναι τυχαίο πως η Γλυφάδα, η «πρωτεύουσα» των Νοτίων προαστίων της Αττικής ταυτίζεται με την αίγλη της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Καταπράσινη, με το μπλε της θάλασσας σε απόσταση αναπνοής σας καλωσορίζει στην πιο κοντινή, σε διακοπές, βόλτα η οποία συνεχίζεται και στα γειτονικά πολεοδομικά συμπλέγματα του Παλαιού Φαλήρου, του Καλαμακίου, του Ελληνικού και του Αλίμου. Προορισμούς προικισμένους με ολυμπιακές εγκαταστάσεις για τους αθλητικούς τύπους και με άριστα οργανωμένες παραλίες για τους πιο χαλαρούς.

Δήμοι Νοτίων Προαστίων Αττικής:

Ταύρος, Μοσχάτο, Καλλιθέα, Νέα Σμύρνη, Παλαιό Φάληρο, Άγιος Δημήτριος, Άλιμος, Ελληνικό, Αργυρούπολη, Γλυφάδα

Available on AppStore Get it on Google play