Συνάλλαγμα & Διαβατήριο

Η Ελλάδα είναι μέλος της Συνθήκης του Σέγκεν και έτσι οι Ευρωπαίοι πολίτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις ταυτότητές τους ως ταξιδιωτικά έγγραφα. Παρόλα αυτά, τα διαβατήρια συνεχίζουν να είναι απαραίτητα, σε περίπτωση που θελήσετε να αλλάξετε συνάλλαγμα, να ταξιδέψετε αεροπορικώς στο εσωτερικό της χώρας ή αν χρειαστεί να επιβεβαιώσετε τα στοιχεία σας κατά τη χρήση πιστωτικής κάρτας.

Οι πολίτες κρατών που δεν είναι μέλη της συνθήκης του Σέγκεν, είναι απαραίτητο να εφοδιαστούν με βίζα. Ζητήστε πληροφορίες στις κατά τόπους Ελληνικές Πρεσβείες και προξενεία ή από τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα. Η κατοχή βίζας δεν είναι απαραίτητη για επισκέπτες που έχουν έγκυρο διαβατήριο και θα παραμείνουν στην Ελλάδα για διάστημα μικρότερο των 90 ημερών, εφόσον όμως είναι πολίτες των παρακάτω χωρών:

Ανδόρα, Αργεντινή, Αυστραλία, Βραζιλία, Μπρουνέι, Καναδάς, Χιλή, Κόστα Ρίκα, Κροατία, Ελ Σαλβαδόρ, Γουατεμάλα, Ονδούρα, Ισραήλ, Ιαπωνία, Μαλαισία, Μεξικό, Μονακό, Νέα Ζηλανδία, Αγία Έδρα (Βατικανό), Νικαράγουα, Παναμάς, Παραγουάη, Άγιος Μαρίνος, Σιγκαπούρη, Νότια Κορέα, ΗΠΑ, Ουρουγουάη, Βενεζουέλα.

Available on AppStore Get it on Google play