Διασκέδαση

Μια πανδαισία χρωμάτων, ένα πανηγύρι ζωής. Γεύσεις που συναρπάζουν, μυρωδιές που προκαλούν. Χαρούμενα πρόσωπα. Μια πόλη που είναι κιόλας τριών χιλιάδων ετών αλλά που το κέφι της, θα κρατήσει για πάντα. Μια πόλη πιο γρήγορη και από την ταχύτητα του φωτός, για να σας ταξιδέψει από το 432 π.Χ. στο 2014 μ.Χ σε πέντε μόνο λεπτά: Από τη δόξα του Παρθενώνα στα θορυβώδη μπαράκια της Πλάκας.

Μια περιπέτεια γεύσεων που ξεκινάει από τα παραδοσιακά ταβερνάκια και φτάνει ως τις γκουρμέ κουζίνες των ξενοδοχείων πέντε αστέρων και από το σουβλάκι έως το sushi. Πάνω από όλα όμως μια πόλη με μοναδικό lifestyle. Περιτριγυρισμένη από απέραντες παραλίες, με το Ιστορικό της Κέντρο στα πόδια σας, η Αθήνα είναι ένα καλειδοσκόπιο εκπλήξεων. Σταυροδρόμι πολιτισμών, με την αδρεναλίνη να κυλά στις φλέβες της και συνάμα ιδανική για τον επισκέπτη που αποζητά την ηρεμία.

Είτε ψάχνετε το αυγουστιάτικο φεγγάρι πάνω από την Ακρόπολη, είτε να ξεφαντώσετε σε κάποιο beach party κάτω από τα αστέρια, καμία άλλη πόλη στον κόσμο δεν θα σας προσφέρει απλόχερα όλα αυτά μαζί κι ακόμα περισσότερα. Κάποιοι λένε ότι χιλιάδες χρόνια πριν, οι Αθηναίοι ανακάλυψαν το μαγικό φίλτρο της χαράς της ζωής. Εκείνο το μαγικό φίλτρο λοιπόν, είναι το μυστικό συστατικό που κάνει την Αθήνα ολόφρεσκη, να την πιεις στο ποτήρι!


Available on AppStore Get it on Google play