Τον Πολιτισμό

Κάθε μουσείο στην Αττική μοιάζει σα να 'ναι μια μηχανή του χρόνου. Δε χρειάζεται όμως να είστε ούτε αρχαιολόγος, ούτε καν ειδικός. Απλώς, δέστε τη ζώνη σας για να μεταφερθείτε πίσω στο χρόνο, για να ζήσετε και σεις την ταραγμένη ιστορία της. Θα δείτε με τα ίδια σας τα μάτια, ότι τα εκθέματα μοιάζουν να συνθέτουν ένα υπέροχο παζλ αιώνων και οι συναρπαστικές τους ιστορίες θα πυροδοτήσουν τη φαντασία σας.

Ιστορίες γεμάτες με αρχαίους θεούς, με ήρωες αλλά και προδότες, ιστορίες μιας εποχής στην οποία οι πόλεμοι διαρκούσαν πολύ και η ειρήνη σχεδόν καθόλου, ιστορίες στις οποίες οι κάτοικοι της περιοχής ζούσαν τη ζωή τους έντονα.

Κάθε μουσείο έχει να διηγηθεί και μια διαφορετική ιστορία από τον καταπληκτικό τούτο τόπο, κάθε μουσείο καμαρώνει για εκθέματα που αναδεικνύουν μύθους, θρύλους, θριάμβους αλλά και ήττες, ζωή, έρωτα και θάνατο, όλα αυτά μαζί στον τόπο που γεννήθηκε ο Δυτικός Πολιτισμός, στην Ελλάδα. Το καταπληκτικότερο εικονογραφημένο βιβλίο που γράφτηκε ποτέ, είναι εδώ μπροστά σου και εσύ, ο επισκέπτης, θα χρωματίσεις τις ασπρόμαυρες εικόνες του.


Available on AppStore Get it on Google play