-

Η Αθήνα, είναι μια από τις ελάχιστες πρωτεύουσες στον πλανήτη που προσφέρει την υπέροχη ευκαιρία τόσων πεζοπορικών διαδρομών και αναρριχητικών πεδίων σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο της πόλης.

Μητρόπολη της Αθήνας: μια πόλη φιλόξενη σε όλους

Η ομοφυλοφιλία δεν είναι κάτι καινούριο στην Ελλάδα. Στην Αρχαιότητα, η επιλογή του φύλου του ερωτικού συντρόφου ήταν περισσότερο θέμα γούστου και προτίμησης κι όχι ζήτημα ηθικής.

Ξεκινήστε μια εξερεύνηση στα μοναδικά νησιά του Σαρωνικού και ανακαλύψτε τα μυστικά τους. Κολυμπήστε στα πεντακάθαρα νερά τους· απολαύστε τη χαλαρή ατμόσφαιρα, βυθιστείτε στο πλούσιο ιστορικό παρελθόν τους,

Διακοπές στην Αθήνα και την Αττική· ό,τι καλύτερο για τις αγορές σας!

Δεν μπορείτε να φύγετε από την Αθήνα χωρίς να ψωνίσετε!

«Οι Έλληνες αγαπούν τα παιδιά και η χώρα είναι εξαιρετικά φιλική μαζί τους – αυτό κάνει την Ελλάδα ιδανική για ενδιαφέρουσες και συναρπαστικές οικογενειακές διακοπές.» Εφημερίδα TheTelegraph.

Οι Γαλάζιες Σημαίες της Αττικής! Καθαρές θάλασσες και παραλίες για ολοήμερη διασκέδαση!

«Η Ελλάδα με άφησε άφωνο… Όσοι από εμάς τους ηθοποιούς επισκεπτόμαστε την Ελλάδα, έχουμε συνδυάσει την Ελλάδα με το φαγητό, γιατί στην Ελλάδα οι γεύσεις είναι γεμάτες ζωντάνια και σε ταξιδεύουν σε ονειρεμένους τόπους.» Λεονάρντο ντι Κάπριο μετά από ένα ταξίδι στις Σπέτσες.

Αττική! Ο παγκόσμιας ναός του πολιτισμού! Ζώντας με την Ιστορία!

Η ιστορία έχει γράψει μερικές από τις πιο σημαντικές σελίδες της στην Αττική.

Θα μπορούσε! Καθώς περιβάλλεται από τη θάλασσα από Ανατολή, Νότο και Δύση, η Αττική σε πολλά σημεία της θυμίζει νησί.

Με το σύνθημα «Μόνος σου τρέχεις πιο γρήγορα αλλά όλοι μαζί φτάνουμε πιο μακριά», διεξάγονται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον Πειραιά οι σκυταλοδρομίες «Street Relays». 

Available on AppStore Get it on Google play