-

Λιμάνια, θάλασσες και Μεσαιωνικά πλοία σε εικαστικές δημιουργίες, μέσα από τις οποίες αναδεικνύεται ο Βυζαντινός-Μεσαιωνικός πολιτισμός, εκτίθενται στο «Αρχαιολογικό Μουσείο Πειραιά» στην έκθεση «Ωδή στη Θάλασσα».

Διακοπές στην Αθήνα και την Αττική· ό,τι καλύτερο για τις αγορές σας!

Δεν μπορείτε να φύγετε από την Αθήνα χωρίς να ψωνίσετε!

«Οι Έλληνες αγαπούν τα παιδιά και η χώρα είναι εξαιρετικά φιλική μαζί τους – αυτό κάνει την Ελλάδα ιδανική για ενδιαφέρουσες και συναρπαστικές οικογενειακές διακοπές.» Εφημερίδα TheTelegraph.

Οι Γαλάζιες Σημαίες της Αττικής! Καθαρές θάλασσες και παραλίες για ολοήμερη διασκέδαση!

«Η Ελλάδα με άφησε άφωνο… Όσοι από εμάς τους ηθοποιούς επισκεπτόμαστε την Ελλάδα, έχουμε συνδυάσει την Ελλάδα με το φαγητό, γιατί στην Ελλάδα οι γεύσεις είναι γεμάτες ζωντάνια και σε ταξιδεύουν σε ονειρεμένους τόπους.» Λεονάρντο ντι Κάπριο μετά από ένα ταξίδι στις Σπέτσες.

Αττική! Ο παγκόσμιας ναός του πολιτισμού! Ζώντας με την Ιστορία!

Η ιστορία έχει γράψει μερικές από τις πιο σημαντικές σελίδες της στην Αττική.

Θα μπορούσε! Καθώς περιβάλλεται από τη θάλασσα από Ανατολή, Νότο και Δύση, η Αττική σε πολλά σημεία της θυμίζει νησί.

Με το σύνθημα «Μόνος σου τρέχεις πιο γρήγορα αλλά όλοι μαζί φτάνουμε πιο μακριά», διεξάγονται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον Πειραιά οι σκυταλοδρομίες «Street Relays». 

Με την υπέροχη «Zizel», που ανεβαίνει συχνά στη σκηνή του Ρωσικού θεάτρου, το «Μέγαρο Μουσικής» ξεκινά τη συνεργασία του για τη φετινή σεζόν με το ιστορικό Θέατρο Bolshoi.

Μία performer, μία σοπράνο και δύο μουσικοί επί σκηνής

Available on AppStore Get it on Google play