-

Αυτά που είδε το φεγγάρι ('Εληξε)

Έκθεση εικόνων


Θαυμάσια παράλογη, τραγικά κωμική και γοητευτικά υπονομευτική, η παράσταση «Αυτά που είδε το φεγγάρι», ένα μωσαϊκό από σκηνές εμπνευσμένες, μεταξύ άλλων, από έργα των Daniil Kharms, Heiner Muller David Lynch και Georg Buchner, παρουσιάζεται από την Τρίτη 4 μέχρι το Σάββατο 8 Ιουνίου και από Δευτέρα 10 μέχρι Κυριακή 16 Ιουνίου, στο θέατρο «Faust».
Πρόκειται για ένα ταξίδι στο λυκόφως, με τα... αγγελάκια άτακτα, τους εραστές να μη χωρίζουν ποτέ και τον θάνατο απίστευτα εκκεντρικό!

Τέσσερις ερμηνευτές «γλιστρούν» μέσα και έξω από πολλαπλούς ρόλους, ενώ τα γεγονότα μεταβάλλονται διαρκώς και μια μαγευτική φωνή από το βάθος παρασύρει τους θεατές σε ένα αρχέγονο (Κέλτικο) τραγούδι -μια αναπαράσταση της φύσης των ονείρων με το φεγγάρι να «σκύβει» και να γελά!
Σκηνοθεσία-παραγωγή: Marlene Kaminsky.
Ερμηνεύουν: Θόδωρος Ιγνατιάδης, Χρήστος Καπενής, Κατερίνα Λούρη, Ann Marie O’ Sullivan.

Ώρα έναρξης: 21:30
Τιμές εισιτηρίων: 12 ευρώ
Ειδικές τιμές: 8 ευρώ (φοιτητικό). Τη Δευτέρα 10 Ιουνίου οι θεατές μπορούν να καθορίσουν οι ίδιοι το αντίτιμο εισιτηρίου που επιθυμούν.
Κρατήσεις: Στείλτε SMS στον αριθμό 6992 533 328, αναγράφοντας την ημερομηνία που ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε την παράσταση, τον αριθμό εισιτηρίων και το όνομά σας (θα λάβετε επιβεβαίωση).

 

 

Πληροφορίες

Ημερομηνία: Τρίτη
End Date: Κυριακή
Κατηγορίες: Θέατρο
Διεύθυνση: Καλαμιώτου 11 & Αθηναΐδος 12 Θέατρο «Faust»
Προάστιο: Κέντρο
Τηλέφωνο: 210-32 34 095

Available on AppStore Get it on Google play