-

3ο Open Air Cinema ('Εληξε)

Έκθεση εικόνων


Ραντεβού με τους εραστές του κινηματογράφου στις πόλεις του κόσμου –και μάλιστα με οικονομικό εισιτήριο– δίνει η «Τεχνόπολις», την Παρασκευή 12, το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Ιουλίου, στο πλαίσιο του «3ου Open Air Cinema».

Οι πόλεις αυτές, μπορεί να βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία του πλανήτη, αλλά αποτελούν το «σκηνικό» μέσα στο οποίο εκτυλίσσονται οι ιστορίες των ηρώων κάθε ταινίας και τις επηρεάζουν ουσιαστικά, μέσα από την κουλτούρα, την ενέργεια, τα τοπία και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους.

Οι ταινίες που θα προβληθούν είναι: «Ζευγάρια στην Πόλη» («En La Cludad/In the city», με τους Monika Lopez, Eduard Fernandez), Αναζητώντας ένα φιλί τα μεσάνυχτα («In Search of A Midnight Kiss», με τους Scoot McNairy, Sara Simmonds, Brian McGuire), «Εδώ κι εκεί-Ραντεβού στο Βελιγράδι» (Tamo I Ovde/Here and There», με τους David Thornton, Mirjana Karanovic), «Μεσοτοιχίες» («Medianeras», με τους Javier Drolas, Pilar Lopez) και «Buenos Aires σ’ αγαπώ» («Superclasico», με τους Andres W. Bertheiseb, Paprika Steen).

Τεχνόπολις - Προαύλιο Μηχανουργείου - Δ 12

Ώρες προβολών: 21:15 και 23:30
Τιμές εισιτηρίων: 5 ευρώ

Πληροφορίες

Ημερομηνία: Παρασκευή
End Date: Κυριακή
Κατηγορίες: Φεστιβάλ
Διεύθυνση: Πειραιώς 100
Προάστιο: Κέντρο
Τηλέφωνο: 210-34 60 981

Available on AppStore Get it on Google play