-

Με λογισμό και μ’ όνειρο ('Εληξε)

Έκθεση εικόνων


Τραγούδια που έχουμε τραγουδήσει και αγαπήσει και έχουν μιλήσει στην ψυχή μας -«Χίλια μύρια Κύματα», «Ζαβαρακατρανέμια», «Καφενείον η Ελλάς», «Παραπονεμένα Λόγια», «Μητέρα Μεγαλόψυχη» κι ένα σωρό άλλα. Και μαζί με αυτά, τραγούδια νεότερα, όλα ενωμένα κάτω από τη μεγάλη αγκαλιά της μουσικής στη σκιά της Ακρόπολης.

Ο μεγάλος συνθέτης Γιάννης Μαρκόπουλος διευθύνει τα έργα του, έχοντας στο πλευρό του σπουδαίες φωνές, όπως αυτή του Γιώργου Νταλάρα, με τον οποίο συναντιέται επί σκηνής έπειτα από 25 χρόνια, της Νατάσας Μποφίλιου –με την οποία συνεργάζεται για πρώτη φορά- αλλά και του Λάκη Χαλκιά και του Χαράλαμπου Γαργαρουνάκη με τους οποίους συνεργάζεται επί 40 χρόνια.
Εκτός των παραπάνω, ο Vassillikos «συνομιλεί» μουσικά με τον συνθέτη, ενώ η περίφημη σοπράνο Έλενα Κελεσίδη καλείται να αποδώσει παγκοσμίως γνωτά συμφωνικά έργα του.

Τη μουσική του Γιάννη Μαρκόπουλου συνοδεύουν ο διάσημος Βέλγος φλαουτίστας Marc Grauwels, η αυλήτρια του νάι Σύλβια Κουτρούλη, φωνητικό και Βυζαντινό σύνολο καθώς και η Ορχήστρα «Παλίντονος Αρμονία».

Ηρώδειο

Ώρα έναρξης: 21:00
Τιμές εισιτηρίων: 40, 35, 30, 25 και 20 ευρώ
Ειδικές τιμές: 15 ευρώ (φοιτητικό) και 5 ευρώ (ΑΜΕΑ)
Σημεία προπώλησης: Ταμεία Ελληνικού Φεστιβάλ (Πανεπιστημίου 39 -εντός στοάς Πεσμαζόγλου), «Ωδείο Ηρώδου Αττικού», «Public», «Παπασωτηρίου», «Ticket services».

Πληροφορίες

Ημερομηνία: Κυριακή
End Date: Κυριακή
Κατηγορίες: Μουσική
Διεύθυνση: Πεζόδρομος Διονυσίου Αρεοπαγίτου
Προάστιο: Κέντρο
Τηλέφωνο: 210-32 46 210

Available on AppStore Get it on Google play