-

19ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας

Έκθεση εικόνων


Πρεμιέρα για το India Blues στο Πανόραμα

Η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία –γερμανικής παραγωγής, γυρισμένη εξ ολοκλήρου στο Βερολίνο– του Γιώργου Μαρκάκη, με έναν Έλληνα και έναν Γερμανό ηθοποιό, κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου στον κινηματογράφο «Δαναός», στο πλαίσιο του «19ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας».

Το «India Blues» είναι μια «άλλου ύφους» ερωτική ιστορία, που αναφέρεται στη σχέση δυο ανδρών με διαφορετικές προσωπικότητες. Πόνος, πάθος, ευτυχία, ζήλια, έλξη, γαλήνη, αγάπη, θυμός είναι μερικά μόνο από τα συναισθήματα που θα βιώσουν.

Πρωταγωνιστούν: Chris Forny, Γιάννης Κολιός.
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Μαρίζα Νικολάου, Χρήστος Παπαμάρκου.
Μουσική: Χρήστος Λαϊνάς.

Στο φεστιβάλ, που πραγματοποιείται από την Τετάρτη 18 έως την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, θα προβληθούν περίπου 200 ταινίες από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.
Μεταξύ των επώνυμων προσκεκλημένων, είναι και η ελληνικής καταγωγής Αντέλ Εξαρχόπουλος –η οποία θα βρεθεί για πρώτη φορά στην πατρίδα μας– πρωταγωνίστρια της ταινίας «Η ζωή της Αντέλ» που απέσπασε τον «Χρυσό Φοίνικα» στο φεστιβάλ των Καννών.

Εκτός από τον «Δαναό», προβολές θα πραγματοποιηθούν στην «Ταινιοθήκη της Ελλάδος», στο «Ιντεάλ» και στο «Odeon Opera» ενώ οι τελετές έναρξης και λήξης θα πραγματοποιηθούν στο «Παλλάς».

Δαναός 2

Ώρα προβολής: 22:30
Εκπτωτικές τιμές: Κάρτες 10 προβολών: 35 ευρώ, 20 προβολών: 60 ευρώ και 25 προβολών: 75 ευρώ.

 

Πληροφορίες

Ημερομηνία: Τρίτη
End Date: Τρίτη
Κατηγορίες: Προβολή
Διεύθυνση: Κηφισίας 109 (μετρό Πανόρμου)
Προάστιο: Κέντρο
Τηλέφωνο: 210-69 22 655

Available on AppStore Get it on Google play