-

Οι Τέσσερις Εποχές από την Καμεράτα ('Εληξε)

Έκθεση εικόνων

Αρκεί μια νύχτα στη «Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών» για να ζήσει κανείς όλες τις εποχές! Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου, λοιπόν, οι 4 εποχές διαδέχονται η μία την άλλη, μέσα από τις πιο ξακουστές παρτιτούρες, και ζωντανεύουν από την Καμεράτα -στη συναυλία με την οποία εγκαινιάζει τη σεζόν- και κορυφαίους μουσικούς, διακεκριμένους σολίστ και έναν βραβευμένο μαέστρο.

Το κλασικό φθινόπωρο του Piotr Illich Tcaikovsky (σολίστ: Νίκος Αθηναίος, Θανάσης Αποστολόπουλος, Ντιάνα Βρανούση, Τίτος Γουβέλης, Θεόδωρος Κατεπάνος, Ελισάβετ Κουναλάκη, Νίκος Λάαρης, Τατιάνα Παπαγεωργίου, Γιώργος Πέτρου, Λορέντα Ράμου, Σοφία Ταμβακοπούλου) συναντά το εύθραυστο καλοκαίρι του Phillip Glass (σολίστ: Γιώργος Παναγιωτίδης) και ο μπαρόκ χειμώνας του Antonio Vivaldi (σολίστ: Sergiu Nastasa) δίνει τα ηνία στο γεμάτο πειράματα καλοκαίρι του John Cage (Κουαρτέτο «Tetraktys»). Στη διασκευή των «τεσσάρων εποχών» του Antonio Vivaldi από τον Max Richter, σολίστ θα είναι ο Αντώνης Σουσάμογλου.

Συμμετέχει η Χορωδία του Δήμου Αθηναίων, σε διεύθυνση χορωδίας Σταύρου Μπερή, με τα «Folk songs of the Four Seasons» του Ralph Vaugan Williams.

Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών- Κεντρική Σκηνή

Ώρα έναρξης: 20:30

Τιμές εισιτηρίων: 15, 18 και 28 ευρώ. Μειωμένο: 10, 12 και 15 ευρώ.

Ειδικές τιμές: Άνεργοι: 5 ευρώ / Φίλοι της Στέγης: 8, 14 & 20 ευρώ.

ΝΕΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ: Τυπώνετε μόνοι σας το εισιτήριο σας με το σύστημα print@home.

 

Πληροφορίες

Ημερομηνία: Σάββατο
End Date: Σάββατο
Κατηγορίες: Μουσική
Διεύθυνση: Λεωφόρος Συγγρού 107-109
Προάστιο: Κέντρο
Τηλέφωνο: 210-90 05 800

Available on AppStore Get it on Google play