-

Ταξίδι στην αιωνιότητα ('Eληξε)

Έκθεση εικόνων

Η «ταξιδεμένη» παραγωγή του μπαλέτου της Λυρικής μας σκηνής, που φέρνει στο νου εικόνες και συμβολισμούς από το οικουμενικό σινεμά του Θεόδωρου Αγγελόπουλου, επιστρέφει στο θέατρο «Ολύμπια», με την προσθήκη νέων μουσικών θεμάτων της Ελένης Καραΐνδρου. Ένα «Ταξίδι στην αιωνιότητα» με την ποιητική, συγκινητική μουσική της τελευταίας, να ζωντανεύει μέσα από τη «γλώσσα του σώματος» από τον Renato Zanella. Έμπνευσή του αποτέλεσε τόσο η μουσική όσο και οι ίδιες οι ταινίες.

Τα κοστούμια και τα σκηνικά της παράστασης, υπογράφει η κόρη του κατόχου του «Χρυσού Φοίνικα» και δημιουργού των «Ταξίδι στα Κύθηρα» και «Μια αιωνιότητα και μια μέρα», Κατερίνα Αγγελοπούλου.

Α’ Χορευτές: Ευρυδίκη Ισαακίδου, Μαρία Κουσουνή, Σταυρούλα Καμπουράκη, Στράτος Παπανούσης, Alexander Neskov, Βαγγέλης Μπίκος, Danilo Zeka.

Σολίστ: Χριστίνα Μακρίδου, Μάνια Καραβασίλη, Αγάπιος Αγαπιάδης, Αντώνης Κορούτης.

Κορυφαίοι: Βανέσσα Κούρκουλου, Άννα Φράγκου, Μιχάλης Φ. Παππάς.

Corps de ballet: Ελεάνα Ανδρεούδη, Βίκυ Τσιρογιάννη, Ζωή Σχοινοπλοκάκη, Γιάννης Μπενέτος, Elton Dimroci, Michael Dolan, Θανάσης Σολωμός.

Μουσική διεύθυνση: Μίλτος Λογιάδης (Σάββατο 1, Κυριακή 2, Τετάρτη 5 & Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου) / Αναστάσιος Συμεωνίδης (Σάββατο 8, Κυριακή 9 Φεβρουαρίου).

Χορογραφία: Renato Zanella .

Θέατρο Ολύμπια

Ημέρες & ώρες παραστάσεων: Σάββατο 1, Κυριακή 2, Τετάρτη 5, Παρασκευή 7, Σάββατο 8, Κυριακή 9 Φεβρουαρίου: 20:00.

Σημεία προπώλησης: Ταμεία θεάτρου «Ολύμπια» (Τρίτη-Κυριακή: 9:00-21:00 & Δευτέρα: 9:00-16:00)/ Ομαδικά εισιτήρια: 210-37 11 342 & ηλεκτρονικά: «www.nationalopera.gr».

Τιμές εισιτηρίων: 20, 25, 30, 40, 45, 50 / 15 ευρώ (παιδικό, φοιτητικό)

 

Πληροφορίες

Ημερομηνία: Σάββατο
End Date: Κυριακή
Κατηγορίες: Μουσική
Διεύθυνση: Ακαδημίας 59-61
Προάστιο: Κέντρο
Τηλέφωνο: 210 36 62 100

Available on AppStore Get it on Google play