-

Σκηνές από έναν γάμο ('Εληξε)

Έκθεση εικόνων

Το «Έτος Bergman» και τον σπουδαίο Σουηδό σκηνοθέτη, τιμά ο Δάνης Κατρανίδης και το θέατρο «Πόλη». Έτσι, μαζί με την Παναγιώτα Βλαντή, παρουσιάζουν την ιστορία ενός φαινομενικά ευτυχισμένου ζευγαριού, που ξαφνικά αντιμετωπίζει κρίση στον γάμο του, όταν ο άντρας ερωτεύεται μία πολύ νεότερή του γυναίκα.

Το «Σκηνές από ένα γάμο» είναι για μια υπέροχη ψυχογραφία του γάμου, μια επώδυνη σπουδή στη «φθορά του έρωτα», το οποίο ο Ingmar Bergman έγραψε κατά τη διάρκεια της τελευταίας δραματουργικής του περιόδου, και μέσα του κρύβει όλο το πικρό απόσταγμα των προσωπικών βιωμάτων του συγγραφέα.

Ετοιμαστείτε για μια ιστορία των σχέσεων με όλο τον πόνο, την αλήθεια και τα τραύματα που κουβαλούν οι άνθρωποι, δοσμένη με ειρωνεία και ρεαλισμό και ντυμένη με μια σπαρακτική μουσική δωματίου.

Μετάφραση: Δάνης Κατρανίδης.

Σκηνοθεσία: Enke Fezollari.

Σκηνικά-κοστούμια: Αλεξία Θεοδωράκη.

Η πρωτότυπη μουσική σύνθεση είναι του Σταμάτη Κραουνάκη.

Θέατρο Πόλη

Ημέρες & ώρες παραστάσεων: Πέμπτη, Παρασκευή & Σάββατο: 20:30, Κυριακή: 18:30

Τιμές εισιτηρίων: Πέμπτη & Παρασκευή: 15 ευρώ (γενική είσοδος) & 10 ευρώ (φοιτητές, άνεργοι, ΑΜΕΑ, νέοι κάτω των 23 ετών, συνταξιούχοι άνω των 65 ετών) / Σάββατο & Κυριακή: 20 ευρώ (γενική είσοδος), 15 ευρώ (φοιτητές) & 10 ευρώ (άνεργοι, ΑΜΕΑ, νέοι κάτω των 23 ετών, συνταξιούχοι άνω των 65 ετών).

 

Πληροφορίες

Ημερομηνία: Παρασκευή
End Date: Κυριακή
Κατηγορίες: Θέατρο
Διεύθυνση: Φωκαίας 4 & Αριστοτέλους 87
Προάστιο: Κέντρο
Τηλέφωνο: 211 18 28 900

Available on AppStore Get it on Google play