-

Η ζωή των νέων σήμερα… ('Eληξε)

Έκθεση εικόνων

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η «Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών» φιλοξενεί το «Φεστιβάλ Εφηβικού Θεάτρου», με παραστάσεις που δίνουν μαθητές-μέλη σχολικών θεατρικών ομάδων ή δήμων από την Αθήνα και την επαρχία, και αφορούν στη ζωή και τα όνειρά τους. 

Σε αυτό το μαραθώνιο καλλιτεχνικής ανταλλαγής και γόνιμου προβληματισμού, συμμετέχουν φέτος δεκατρείς θίασοι, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τα κείμενα που έχουν διαμορφωθεί στην διάρκεια των εργαστηρίων τους, τα οποία επιμελήθηκε η «Grasshopper youth».

Πρόκειται είτε για θεατρικά έργα-devised theatre, τα οποία δηλαδή έχουν προκύψει από αυτοσχεδιασμούς και τεχνικές θεατρικής γραφής, και επιμελούνται δραματουργικά οι σκηνοθέτες Σοφία Βγενοπούλου, Κατερίνα Σκουρλή, Βαγγέλης Κυριακού και Γεωργία Μαυραγάνη, είτε για έργα Ελλήνων συγγραφέων, όπως αυτά διαμορφώθηκαν μετά από εντατικά εργαστήρια με τις αντίστοιχες ομάδες.

Επίσης, θα παρουσιαστούν και έργα από το φεστιβάλ εφηβικού θεάτρου «Connections» του «Εθνικού Θεάτρου» της Αγγλίας, σε σκηνοθεσία των Γιάννη Λεοντάρης και Αργυρώς Χιώτη.

Προσκεκλημένοι είναι οι συγγραφείς Φίλιππος Μανδηλαράς και Σάκης Σερέφας.

Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών-Μικρή Σκηνή

Ώρες έναρξης: Παρασκευή: 17:00, Σάββατο & Κυριακή: 14:00. 

Είσοδος: Ελεύθερη (Με δελτία προτεραιότητας)

 

Πληροφορίες

Ημερομηνία: Παρασκευή
End Date: Κυριακή
Κατηγορίες: Φεστιβάλ
Διεύθυνση: Λεωφόρος Συγγρού 107
Προάστιο: Νότια Προάστια
Τηλέφωνο: 210 90 05 800

Available on AppStore Get it on Google play