-

Ο άνθρωπος-ανεμιστήρας(Έληξε)

Έκθεση εικόνων

Βασισμένη σε μια σειρά από ξεχωριστές -εμπνευσμένες από την πραγματική ζωή των συμμετεχόντων- ιστορίες για την «αναπηρία» και τη διαφορετικότητα, η παράσταση της ομάδας «Εν Δυνάμει» παρουσιάζεται για δυο βράδια στο ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης».

Η παράσταση επιδιώκει να ωθήσει τον θεατή να αποστασιοποιηθεί από τις προκαταλήψεις και τα στερεότυπα και να αντιμετωπίσει το «διαφορετικό» επί ίσοις όροις.

Μέσα από τραγούδια, ποιήματα και κείμενα των Νικηφόρου Βρεττάκου, Xavier De Renzy, Τέλλου Φίλη και J.M. Coetzee, και συνδυάζοντας τη θεατρική φόρμα με το ντοκιμαντέρ, παρουσιάζεται με ποιητικό τρόπο η καθημερινότητα των ηρώων, κάθε ένας από τους οποίους συστήνεται με το πραγματικό του όνομα, προσπαθώντας να απαντήσει στο κρίσιμο ερώτημα «Ποιος στ’ αλήθεια είμαι;».

Σκηνοθεσία-Μουσική: Ελένη Ευθυμίου / Σκηνικά-Κοστούμια: Ελισάβετ Αντάπαση / Φωτισμοί: Richard Antony / Βίντεο: Δημήτρης Ζάχος.

Ερμηνεύουν: Κλειώ Αντωνοπούλου, Βάσω Ασίκογλου, Μαρία Δαχθλύθρα, Ελευθερία Δρακουλίδου, Μαργαρίτα Καϊναδά, Δημήτρης & Κίμων

Καλαγκάνης, Άννα Καλίντσεβα, Αναστασία & Ευαγγελίνα Καρυοφίλλη, Μαρία Κολτσίδα, Βαγγέλης Κοσμίδης, Γιώτα Κουϊτζόγλου, Νίκος Κυπαρίσσης, Παρμενίων Κυρικαούλης, Ευτέρπη Κώστα, Λωξάνδρα Λούκας, Δημήτρης Μέξης, Αγγελική Μούσιου, Θάνος Νανάσης, Μιχάλης Ντολόπουλος.

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Ημέρες & ώρες παραστάσεων: Τρίτη: 21:00, Τετάρτη: 19:00 & 21:00.

Τιμές εισιτηρίων: 10 ευρώ & 5 ευρώ (μειωμένο)

Πληροφορίες

Ημερομηνία: Τρίτη
End Date: Τετάρτη
Κατηγορίες: Θέατρο
Διεύθυνση: Πειραιώς 206
Προάστιο: Νότια Προάστια
Τηλέφωνο: 210 34 18 579

Available on AppStore Get it on Google play