-

5ο Athens Bike Festival(Έληξε)

Έκθεση εικόνων

Ποδηλάτες, συλλέκτες αλλά και γενικά λάτρεις του ποδήλατου που έχουν στην κατοχή τους παλιά ποδήλατα πόλης, κούρσας ή παιδικά, τα οποία χρονολογούνται πριν το 1985, είναι όλοι καλεσμένοι να συμμετέχουν στην 1η έκθεση παλαιών ποδηλάτων - με διαγωνιστικό χαρακτήρα - που διοργανώνεται τον Σεπτέμβριο στην «Τεχνόπολη», στο πλαίσιο του «5ου Athens Bike Festival».

Παράλληλα, με πιθανό υλικό από τα άλμπουμ των παππούδων και των γιαγιάδων τους, εφόσον σε αυτά υπάρχουν παλιά ποδήλατα, μπορούν επίσης, να συμμετέχουν στην έκθεση, «Ποδηλατικές Αναμνήσεις» αναδεικνύοντας έτσι την ομορφιά μιας άλλης εποχής.
Οι 15 φωτογραφίες που θα επιλεγούν από τον παραπάνω διαγωνισμό, θα τυπωθούν δωρεάν σε μεγέθυνση και θα εκτεθούν στον χώρο της έκθεσης.

Τελευταία μέρα για την ψηφοφορία του κοινού, το οποίο, πέραν της κριτικής επιτροπής καλείται να ψηφίσει με τα δικά του κριτήρια, θεωρείται η Δευτέρα, 01 Σεπτεμβρίου 2014 ενώ την Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου, η επιτροπή επιλέγει τα υπόλοιπα 20 ποδήλατα τα οποία θα εκτεθούν και θα διαγωνιστούν. Αξίζει να σημειωθεί ότι θα υπάρξουν έπαινοι συμμετοχής για όλους τους συμμετέχοντες και τέσσερα βραβεία. Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετέχει με ένα ποδήλατο ανά κατηγορία, για κάθε μία από την οποία θα υπάρχει βραβείο με έπαθλο - έκπληξη ενώ θα απονεμηθεί και το βραβείο του κοινού που αφορά στο ωραιότερο ποδήλατο.

Ώρες διεξαγωγής: Θα κοινοποιηθούν μία εβδομάδα πριν την έναρξη.

Είσοδος :-

Πληροφορίες

Ημερομηνία: Παρασκευή
End Date: Κυριακή
Κατηγορίες: Φεστιβάλ
Διεύθυνση: Πειραιώς 100 & Βουτάδων
Προάστιο: Κέντρο
Τηλέφωνο: 210 34 61 589

Available on AppStore Get it on Google play