-

Νταλάρας, Pontes, Noa: Μουσικό ταξίδι στη Μεσόγειο(Έληξε)

Έκθεση εικόνων

 

Ο Γιώργος Νταλάρας συναντιέται στη σκηνή του Ηρωδείου με τη Dulce Pontes και τη Noa και μας προσκαλούν σε ένα «Μουσικό Ταξίδι στη Μεσόγειο», γεμάτο μαγικές στιγμές. Πρόκειται για ένα μοναδικό πρόγραμμα με πλούσιο υλικό από το ρεπερτόριο του σπουδαίου ερμηνευτή.
Ιδανικός εκφραστής της καλύτερης μουσικής του τόπου μας και ταυτόχρονα σπουδαίος μουσικός ο ίδιος, ο Γιώργος Νταλάρας θα διασχίσει δρόμους που περνούν από τις εθνικές και αυθεντικές μουσικές των διαφορετικών τόπων, το flamenco και το fado, και φτάνουν μέχρι τις σύγχρονες μπαλάντες, το λαϊκό, το έντεχνο και το πολιτικό τραγούδι.
Εκτός από τα παραπάνω, στη συναυλία στο «Ηρώδειο», ερμηνεύει κομμάτια των Θεοδωράκη, Χατζιδάκι, Μικρούτσικου, Σαββόπουλου καθώς και σύγχρονων τραγουδοποιών.
Η Dulce Pontes, η ιέρεια του fados, που κατάφερε να δημιουργήσει ένα νέο είδος μουσικής, αναμειγνύοντας την παράδοση με το σύγχρονο ύφος, και η Νoa (Achinoam Nini), η ερμηνεύτρια από το Ισραήλ –η πρώτη από τη χώρα της που τραγούδησε στο Βατικανό, μπροστά στον Πάπα Ιωάννη Παύλο ΙΙ– ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό στην πρόσκληση του Έλληνα ερμηνευτή για να μοιραστούν τους ήχους, το φως και τα χρώματα της Μεσογείου, και να εξερευνήσουν ταυτόχρονα νέα μονοπάτια.

Ωδείο Ηρώδου Αττικού

Ώρα έναρξης: 21:00
Τιμές εισιτηρίων: 65, 50, 40, 30, 22 και 15 ευρώ
Σημεία προπώλησης: Ταμεία Φεστιβάλ (Πανεπιστημίου 39, εντός στοάς Πεσμαζόγλου) «Παπασωτηρίου», «Public», «Seven Spots», «Ιανός», στα τηλ. 11876 & 210-72 34 567 και online στα «www.viva.gr» και «www.ticketservices.gr».

 

Πληροφορίες

Ημερομηνία: Δευτέρα
End Date: Δευτέρα
Κατηγορίες: Μουσική
Διεύθυνση: Πεζόδρομος Διονυσίου Αρεοπαγίτου
Προάστιο: Κέντρο
Τηλέφωνο: 210 32 32 771

Available on AppStore Get it on Google play