-

Λεωφορείο ο Πόθος, σε ένα καινούριο ταξίδι... (Έληξε)

Έκθεση εικόνων

Λεωφορείο ο Πόθος, σε ένα καινούριο ταξίδι...

 

Μια ριζοσπαστική, άγρια και σπαρακτική εκδοχή του διαχρονικού αριστουργήματος του Tennessee Williams, σκηνοθετεί ο ανατρεπτικός Benedict Andrews (που θαυμάσαμε στις «τρεις αδερφές» του Anton Chechov) και η διάρκειας 3μιση ωρών παράσταση μεταδίδεται απευθείας, από το «Young Vic» του Λονδίνου, στο «Μέγαρο Μουσικής Αθηνών».
Το έργο εκτυλίσσεται σε ένα σύγχρονο διαμέρισμα της Νέας Ορλεάνης του σήμερα. Το σκηνικό είναι επί της ουσίας ένα «μεταλλικό πλαίσιο-minimal κλουβί», το οποίο περιστρέφεται καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης, ώστε σε κάθε κίνησή του, να προσφέρει νέες οπτικές στον θεατή.
Στο «Λεωφορείο, ο Πόθος» μια καλλονή και ένα «ακατέργαστο κτήνος» μάχονται -ο ένας ενάντια στον άλλον μα και οι δύο ενάντια στους προσωπικούς τους δαίμονες.
Πρόκειται για ένα έργο που μιλά για ατελείς ανθρώπους και τις τραγικές ιστορίες τους. Για τις απώλειες και την «τσαλαπατημένη υπερηφάνεια», για τις άμυνες και τις στρατηγικές. Για την ολοκληρωτική κατάρρευση της ψυχής.
Στον ρόλο της Blance Dubois, η Gillian Anderson. Στους άλλους κεντρικούς ρόλους: Ben Foster, Vanessa Kirby, Stanley Kowalski
Με ελληνικούς υπότιτλους.

Μέγαρο Μουσικής-αίθουσα Αλ. Τριάντη

Ώρα έναρξης: 21:00
Τιμές εισιτηρίων: 14 ευρώ
Ειδικές τιμές: 7 ευρώ (φοιτητικό)

 

Πληροφορίες

Ημερομηνία: Τρίτη
End Date: Τρίτη
Κατηγορίες: Προβολή
Διεύθυνση: Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη
Προάστιο: Κέντρο
Τηλέφωνο: 210 72 82 333

Available on AppStore Get it on Google play