-

Παναθήναια 2014: 1ος αγώνας δρόμου (Έληξε)

Έκθεση εικόνων

Με το σύνθημα, «Τρέχουμε μαζί... Αγαπάμε τη ζωή», την Κυριακή 12 Οκτωβρίου, επέτειο από τη λήξη της γερμανικής κατοχής το 1944, όλη η Αθήνα ξεχύνεται στους δρόμους, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα για την ειρήνη και τον αθλητισμό, στο πλαίσιο του «1ου απογευματινού αγώνα δρόμου» των «Παναθηναίων, η εκκίνηση και ο τερματισμός του οποίου θα γίνουν στο «Παναθηναϊκό Στάδιο».
Οι συμμετέχοντες μπορούν να τρέξουν σε μία από τις τρεις διαδρομές:

Διαδρομή 8 χιλιομέτρων για ενήλικες και παιδιά, άνω των 14 ετών: Με εκκίνηση το Καλλιμάρμαρο, ακολουθούμε την εξής διαδρομή: Β. Κωνσταντίνου (ρεύμα ανόδου) - Βασ. Σοφίας - αναστροφή στο ύψος της διασταύρωσης της Κερασούντος - Βασ. Σοφίας (ρεύμα καθόδου) - Ακαδημίας δεξιά - 28ης Οκτωβρίου (αριστερά) – Σταδίου – Φιλελλήνων - Λ. Αμαλίας δεξιά (αντίθετο ρεύμα κίνησης) - Β. Όλγας αριστερά (αντίθετα στο ρεύμα κίνησης) - Β. Κωνσταντίνου αριστερά – Καλλιμάρμαρο.

Διαδρομή 3 χιλιομέτρων για ενήλικες και παιδιά: Με εκκίνηση το Καλλιμάρμαρο, ακολουθούμε την εξής διαδρομή: Β. Κωνσταντίνου στο ρεύμα καθόδου - αριστερά τη Ριζάρη - Βασ. Σοφίας - αριστερά, Λ. Αμαλίας - Β. Όλγας (αντίθετα στο ρεύμα κίνησης) - Βασ. Κωνσταντίνου (αριστερά) – Καλλιμάρμαρο.

Διαδρομή 1.000 μέτρων για άτομα με ειδικές ανάγκες: Με εκκίνηση το Καλλιμάρμαρο, ακολουθούμε την εξής διαδρομή: Β. Κωνσταντίνου στο ρεύμα καθόδου - Ριζάρη, αριστερά - Βασ. Σοφίας, αριστερά - Λ. Αμαλίας - Β. Όλγας (αντίθετα στο ρεύμα κίνησης) - Β. Κωνσταντίνου αριστερά – Καλλιμάρμαρο.

Από τις 16:00 μέχρι την έναρξη των αγώνων, η «Athens Big Band» θα προετοιμάζει τους δρομείς με παγκόσμιες επιτυχίες της jazz, ενώ η μουσική παραγωγός του «9.84» Ελένη Σούρδη, θα δίνει τον ρυθμό.
Διευκρίνηση: Οι συμμετέχοντες μπορούν να μετακινηθούν ΔΩΡΕΑΝ με όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς από τις 15:30-19:30, με την επίδειξη της ηλεκτρονικής έγκρισης συμμετοχής ή τον αντίστοιχο αριθμό.

Παναθηναϊκό Στάδιο

Ώρα έναρξης: 17:00
Εγγραφές: Ηλεκτρονικά στη σελίδα του ΟΠΑΝΔΑ, αλλά και στους αθλητικούς χώρους και τα γραφεία (Ακαδημίας 50) μέχρι Παρασκευή 10 Οκτωβρίου. Την Κυριακή 12 Οκτωβρίου, 13:00-16:00, στο «Παναθηναϊκό Στάδιο».

Πληροφορίες

Ημερομηνία: Κυριακή
Κατηγορίες: Προβολή
Διεύθυνση: Βασ. Κωνσταντίνου
Προάστιο: Κέντρο
Τηλέφωνο: 210 52 84 874

Available on AppStore Get it on Google play