-

Όσα είναι δίπλα μου (Έληξε)

Έκθεση εικόνων

Όσα είναι δίπλα μουΌσα είναι δίπλα μουΌσα είναι δίπλα μου

Πόσα κρεβάτια θα στηθούν άραγε στη «Στοά Ορφέως» για τις ανάγκες της διαδραστικής performance, «Todo lo que esta a mi lado»; (Όσα είναι δίπλα μου).

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ της σύγχρονης Λατινοαμερικάνικης Σκηνής, «Transitions2.Latin America», το οποίο φιλοξενεί η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση, ο Αργεντίνος σκηνοθέτης, ηθοποιός, δραματουργός και εικαστικός, Fernando Rubio στήνει τα κρεβάτια της ιδιαίτερης παράστασης του και καλεί τους θεατές να πλαγιάσουν για δέκα λεπτά με γνωστές πρωταγωνίστριες!

Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι... να δώσουν σημασία σε όσα, εκείνες θα τους εκμυστηρευτούν. Τα πράγματα που θα τους εμπιστευτούν για τη ζωή τους και τις σκέψεις τους, έχουν να κάνουν είτε με τη γαλήνη της φύσης, είτε με συμβάντα στην πολύβουη πόλη.

Οι συμμετέχοντες- θεατές δεν πρέπει να τους απευθύνουν τον λόγο. Κι όταν κάθε μια τελειώσει, αρκεί να φορέσουν ξανά τα παπούτσια τους και να σηκωθούν...

Η παράσταση παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2012 στη Χιλή και στη συνέχεια στην Ολλανδία, σε μια λίμνη όπου τα κρεβάτια είχαν τοποθετηθεί πάνω σε πλωτές σχεδίες και οι θεατές χρειάζονταν βάρκες για να φτάσουν μέχρι εκεί.

Στοά Ορφέως

Ημέρες & ώρες παραστάσεων: Τρίτη-Κυριακή: 19:00 / 19:15 / 19:30 / 19:45 / 20:00 / 20:30 / 20:45 / 21:00 / 21:15 / 21:30.

Τιμές εισιτηρίων: 5 ευρώ & 3 ευρώ (μειωμένο)

Πληροφορίες

Ημερομηνία: Τρίτη
End Date: Κυριακή
Κατηγορίες: Θέατρο
Διεύθυνση: Στοά Ορφέως (είσοδος από Πανεπιστημίου)
Προάστιο: Κέντρο
Τηλέφωνο: 213 01 78 000

Available on AppStore Get it on Google play