-

Ο μαγεμένος ύφαλος (Έληξε)

Έκθεση εικόνων

Ο μαγεμένος  ύφαλος Kaluoka  HinaΟ μαγεμένος  ύφαλος Kaluoka  HinaΟ μαγεμένος  ύφαλος Kaluoka  HinaΟ μαγεμένος  ύφαλος Kaluoka  HinaΟ μαγεμένος  ύφαλος Kaluoka  Hina

« ...Το βάθος των ωκεανών κρύβει απίστευτα μυστικά. Ένα από αυτά είναι ο «Μαγεμένος Ύφαλος - Kaluoka Hina». Χάρη στις ιδιότητες του, επιτρέπει στους πολύχρωμους κατοίκους του να ζουν ευτυχισμένοι, μακριά από τους ανθρώπους! Ώσπου μια μέρα, ξαφνικά το ηφαίστειο ξυπνά, εκρήγνυται, ο Μαγεμένος Ύφαλος χάνει τις ιδιότητες του και τα ψάρια μένουν απροστάτευτα στο έλος των ανθρώπων...». Κάπως έτσι ξεκινά η ψηφιακή παράσταση, «Ο μαγεμένος Ύφαλος», για παιδιά άνω των 5 ετών, που ζωντανεύει στην Θόλο του Πλανηταρίου τον κόσμο του βυθού δίνοντας στον θεατή την αίσθηση ότι βρίσκεται ο ίδιος μέσα στο νερό!

Η παράσταση δημιουργήθηκε εξ’ ολοκλήρου από ηλεκτρονικούς υπολογιστές και μέσα από αυτήν τα παιδιά αναγνωρίζουν σημαντικές αξίες, όπως είναι η ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος και ο σεβασμός για την φύση και τον κόσμο που μας περιβάλλει ενώ παράλληλα μαθαίνουν, με διασκεδαστικό τρόπο, έννοιες όπως είναι η παλίρροια και ο βιοφωσφορισμός.
Τη φωνή τους δάνεισαν οι ηθοποιοί: Χρυσούλα Διαβάτη, Αντώνης Καφετζόπουλος, Αλέξανδρος Λογοθέτης, Ηλίας Λογοθέτης, Χρύσα Παπαδοπούλου, Αργύρης Παυλίδης, Φώτης Πετρίδης, Λουκάς Φραγκούλης, Παύλος Χαϊκάλης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Johny Vavouras.

Τραγούδι: Αλεξάνδρα Πασχάλη

Σκηνοθετική επιμέλεια: Φώτης Πετρίδης

Σημειώνεται ότι ο χώρος είναι προσβάσιμος σε ανθρώπους με κινητική αναπηρία.

Ίδρυμα Ευγενίδου

Ημέρες & ώρες παραστάσεων: 12:30 & 16:30, καθημερινά (εκτός Πέμπτης)

Είσοδος: 6 ευρώ για ενήλικες & 4 ευρώ για παιδιά

Πληροφορίες

Ημερομηνία: Δευτέρα
End Date: Κυριακή
Κατηγορίες: Προβολή
Διεύθυνση: Λ. Συγγρού 387
Προάστιο: Νότια Προάστια
Τηλέφωνο: 210 94 69 600

Available on AppStore Get it on Google play