-

Διεθνές Φεστιβάλ Χορού: Unlimited Access ('Εληξε)

Έκθεση εικόνων

Διεθνές Φεστιβάλ Χορού: Unlimited AccessΔιεθνές Φεστιβάλ Χορού: Unlimited AccessΔιεθνές Φεστιβάλ Χορού: Unlimited AccessΔιεθνές Φεστιβάλ Χορού: Unlimited Access

Με το μήνυμα «Πάνω στη σκηνή του χορού είμαστε όλοι ίδιοι»,πραγματοποιείται στη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών το πρώτο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού για ανθρώπους με αναπηρία και χωρίς αναπηρία από ομάδες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Οι παραστάσεις δίνονται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού και φιλόδοξου προγράμματος, «Unlimited Access», που έχει ως κύριο στόχο την αλλαγή της νοοτροπίας όσον αφορά την αντιμετώπιση ανθρώπων με αναπηρία στον χώρο του πολιτισμού.

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου
Μικρή Σκηνή:
20:30: Evolution, με τη χορογράφο και χορεύτρια Claire Cunningham.
22:Ο0: Magnolia (or Defiance) από την κολεκτίβα, «Integrated Movement Research Collective», με χορογράφο την Iva Nerina Siblla.

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου
Κεντρική Σκηνή, 20:30: Άτομα με αναπηρία και χωρίς, άλλοι, επαγγελματίες του χορού και άλλοι που… χορεύουν για πρώτη φορά, δίνουν τις παραστάσεις «Ακούς έναν ήχο…» από την χορογράφο Ίριδα Καραγιάν, «Γλυκιά άβυσσος» της Μέντη Μέγα και «Η πτήση της χορογράφου» από τη Μαρία Κολιοπούλου.

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου
Μικρή Σκηνή:
20:30: Η ομάδα «Candoco» παρουσιάζει την παράσταση «Two for C» του χορογράφου, Javier de Frutos
21:30: Η παράσταση «Edge» από την ομάδα «Comhania Intergrada Multidisciplinar» της χορογράφου Ana Ritta Barata.

Κυριακή 1 Μαρτίου
Μικρή Σκηνή:
18:00-19:30: Συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με εταίρους του προγράμματος & προβολή της ταινίας μικρού μήκους, «Silent Moves» των Aldeen Barry & Emma O’ Kane
20:30: Η ομάδα «VerTeDance» & το «Archa Theatre»-χορογραφικό duo των Veronika Kotilkova και Tereza Ondrova παρουσιάζει την παράσταση «Simulante Bande».
Κατά τη διάρκεια των παραστάσεων, η ομάδα «Candoco Dance Company» πραγματοποιεί εργαστήρια χορού για έφηβους & ενήλικες.

Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών- Κεντρική & Μικρή Σκηνή

Τιμές εισιτηρίων: 7 ευρώ.

Ειδικές τιμές: 5 ευρώ (άνεργοι)

Πληροφορίες

Ημερομηνία: Πέμπτη
End Date: Κυριακή
Κατηγορίες: Φεστιβάλ
Διεύθυνση: Λ. Συγγρού 107
Προάστιο: Κέντρο
Τηλέφωνο: 213 01 78 000

Available on AppStore Get it on Google play