-

Η ωραία Κοιμωμένη (Έληξε)

Έκθεση εικόνων

Η ωραία Κοιμωμένη από το Royal Moscow BalletΗ ωραία Κοιμωμένη από το Royal Moscow BalletΗ ωραία Κοιμωμένη από το Royal Moscow BalletΗ ωραία Κοιμωμένη από το Royal Moscow BalletΗ ωραία Κοιμωμένη από το Royal Moscow BalletΗ ωραία Κοιμωμένη από το Royal Moscow Ballet

Το δεύτερο και πλέον αναγνωρισμένο από τα τρία έργα που συνέθεσε για μπαλέτο ο Pyotr Ilyich Tchaikovsky, «Η Ωραία Κοιμωμένη», έρχεται να παρουσιάσει στη σκηνή του Badminton το Royal Moscow Ballet με χορευτές από τα διασημότερα μπαλέτα της Μόσχας, Bolshoi και Stanislavsky».

Το μπαλέτο εστιάζει στη σύγκρουση του καλού με το κακό, όπως αυτή φαίνεται να κυριαρχεί στην υπόθεση του έργου.

Σύμφωνα με το παραμύθι, ο βασιλιάς και η βασίλισσα ξεχνούν να καλέσουν στα βαφτίσια της πρωτότοκης κόρης τους μία μάγισσα, η οποία θυμώνει και καταριέται το παιδί.

Πρόκειται για ένα έργο με ονειρική πλοκή που προκαλεί έντονα συναισθήματα, τα οποία φτάνουν στην κορύφωση τους με νικήτρια, βέβαια, τη δύναμη της αγάπης.

Αξίζει ίσως να σημειωθεί ότι ο Tchaikovsky δεν πρόλαβε να δει το έργο του ν’ αναγνωρίζεται έξω από τα σύνορα της Ρωσίας, μετά τον θάνατο του, όμως, εκ των υστέρων, ανέβηκε 200 φορές μέσα σε 10 χρόνια και έγινε το δεύτερο πιο διάσημο έργο στην ιστορία των Αυτοκρατορικών μπαλέτων.

Badminton

Ημέρες & Ώρες παραστάσεων: Παρασκευή & Σάββατο 22, 23 Μαΐου (20:30) / Κυριακή 24 Μαΐου (17:30)

Τιμές εισιτηρίων: 16 ευρώ (παιδικό-φοιτητικό 8 ευρώ), 24 ευρώ (παιδικό-φοιτητικό 12 ευρώ), 32 ευρώ (παιδικό-φοιτητικό 16 ευρώ) & 40 ευρώ (παιδικό-φοιτητικό 20 ευρώ)

Σημεία προπώλησης: Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Reload, Ιανός, τηλεφωνικά στο 2108840600 & ηλεκτρονικά στο www.viva.gr

Πληροφορίες

Ημερομηνία: Παρασκευή
End Date: Κυριακή
Κατηγορίες: Χορός
Διεύθυνση: Ολυμπιακά ακίνητα
Προάστιο: Βόρεια Προάστια
Τηλέφωνο: 210 88 40 600

Available on AppStore Get it on Google play