-

Ταξίδι γεύσεων (Έληξε)

Έκθεση εικόνων

Το μεγαλύτερο festival με πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα μικροκαλλιεργητών από όλη την Ελλάδα, πραγματοποιείται στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας σε ένα τριήμερο αφιερωμένο στη Μεσογειακή διατροφή και τη χρυσοφόρα ελληνική γη.

Στη μεγάλη αυτή εκδήλωση, με πλήθος συμμετεχόντων και πολλές παράλληλες εκδηλώσεις, όπως συζητήσεις και ομιλίες που αναφέρονται στην παραγωγική διαδικασία, τα νέα αγροτικά μοντέλα και τα νέα μοντέλα επιχειρηματικότητας, θα γίνει αναπαράσταση ενός ολόκληρου χωριού με εργαστήρια παρασκευής παραδοσιακών ζυμαρικών, μελισσοκομείων, ελαιοτριβείων, παλιών οινοποιείων, παρασκευαστηρίου παστελιού και αποσταγματοποιείου, να αποκαλύπτουν τον τρόπο με τον οποίο παράγονται τα ελληνικά προϊόντα.

Στο festival ο επισκέπτης μπορεί να μάθει να φτιάχνει μόνος του κρασί, τυρί, ζυμαρικά αλλά και να επεξεργάζεται την ελιά, να προμηθευτεί προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και αξεπέραστης διατροφικής αξίας, όπως παρθένο ελαιόλαδο, τυροκομικά, μέλι, κρασί, ψάρια αλλά και να απολαύσει τον «Διαγωνισμό Γαστρονομίας».

Μια γιορτή-πρόσκληση και προτροπή να στηρίξουμε τους ελληνικούς παραγωγούς, ειδικά τώρα που έχουμε περισσότερο ανάγκη ο ένας τον άλλον.

Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας

Ημέρες & ώρες διεξαγωγής: Παρασκευή 8 Μαΐου, 16:00-21:00/ Σάββατο 9 & Κυριακή 10 Μαΐου, 10:00-21:00.
Είσοδος: 3 ευρώ, ενήλικες & δωρεάν τα παιδιά.

Ιστοσελίδα: www.edpa.gr / www.sef-stadium.gr

Πληροφορίες

Ημερομηνία: Παρασκευή
End Date: Κυριακή
Κατηγορίες: Φεστιβάλ
Διεύθυνση: Εθνάρχου Μακαρίου 185
Προάστιο: Νότια Προάστια
Τηλέφωνο: 210 36 10 265

Available on AppStore Get it on Google play