-

Μικρές αλεπούδες : Η απληστία του χρήματος (Έληξε)

Έκθεση εικόνων

Μικρές αλεπούδες : Η απληστία του χρήματοςΜικρές αλεπούδες : Η απληστία του χρήματος

Με το έργο «Μικρές αλεπούδες» της Lillian Hellman, του διεθνούς φήμης βερολινέζικου θεάτρου Schaubühne, έρχεται στο Φεστιβάλ Αθηνών ο αγαπημένος καλλιτέχνης Thomas Ostermeier, κορυφαία προσωπικότητα της σύγχρονης θεατρικής σκηνής.

Η Αμερικανίδα συγγραφέας και κοινωνική ακτιβίστρια που φέρει την υπογραφή της έμεινε στην ιστορία για τη γενναία στάση της μπροστά στη «Μακαρθική Επιτροπή Αντιαμερικανικών Δραστηριοτήτων», όταν αρνήθηκε να καταδώσει Κομμουνιστές φίλους της.

Με τη δράση να μεταφέρεται εύστοχα από τον σκηνοθέτη στο «εδώ και τώρα», οι «Μικρές Αλεπούδες» επικεντρώνονται στις μηχανορραφίες της πονηρής «μικρής αλεπούς», Regina Giddens -που ερμήνευσε θαυμάσια κινηματογραφικά η Betty Davis- ενώ γενικότερα καταπιάνονται με την απληστία της παρηκμασμένης κοινωνίας που ταυτίζει την ευτυχία με το χρήμα και την απόκτηση πλούτου.

Αυτό που μένει τελικά στον θεατή μετά την παράσταση είναι η «εσωτερική ζωή των προσώπων» που αλλοιώνεται μέσα από τον οικονομικό ανταγωνισμό και ανάλογες συμπεριφορές.

Η παράσταση είναι στα Γερμανικά με Ελληνικούς υπέρτιτλους.

Πειραιώς 260

Ημέρες & ώρες παραστάσεων: (21:00) Παρασκευή 19/6, Σάββατο 20/6, Κυριακή 21/6
Τιμές εισιτηρίων: 25 ευρώ
Ειδικές τιμές: 20 ευρώ (μειωμένο), 15 ευρώ (φοιτητικό) και 5 ευρώ (άνεργοι, ΑΜΕΑ).
Σημεία προπώλησης: Εκδοτήρια (Πανεπιστημίου 39 -στοά Πεσμαζόγλου), με πιστωτική κάρτα στο τηλ. 2103272000 (9:00-21:00) καταστήματα Public, Παπασωτηρίου, Ιανός, Reload Stores.
ΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΚΕΤΟ: Για πακέτο 3 παραστάσεων γίνεται έκπτωση 5% συνολικά, για 4 παραστάσεις 7% συνολικά ενώ για πέντε παραστάσεις 10% συνολικά.

Πληροφορίες

Ημερομηνία: Παρασκευή
End Date: Κυριακή
Κατηγορίες: Θέατρο
Διεύθυνση: Πειραιώς 260
Προάστιο: Κέντρο
Τηλέφωνο: 210 92 82 900

Available on AppStore Get it on Google play