-

Κάνοντας τη νύχτα μέρα!!! (Έληξε)

Έκθεση εικόνων

Κάνοντας τη νύχτα μέρα!!!

Το πάρκο του ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», ενός από τους μεγαλύτερους ιδιωτικούς φιλανθρωπικούς οργανισμούς στον κόσμο, με δωρεές στους τομείς της τέχνης, του πολιτισμού, της παιδείας, της υγείας, του αθλητισμού και της κοινωνικής πρόνοιας, εγκαινιάζει επιτέλους τη λειτουργία του. Καλεί, λοιπόν, τους επισκέπτες για τέσσερις μέρες και νύχτες, από Κυριακή 21 Ιουνίου έως Τετάρτη 24 Ιουνίου, να ζήσουν εδώ μια «μικρογραφία» του μέλλοντος, μέσα από ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα, το οποίο θα ξεκινά το απόγευμα και θα τελειώνει το… ξημέρωμα!

Συναυλίες με Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες, αθλητικά events και ανάλογες δραστηριότητες για παιδιά και ενήλικες αλλά και αγώνας δρόμου με σημείο εκκίνησης το Παναθηναϊκό Στάδιο και τερματισμό στο πάρκο, εκθέσεις φωτογραφίας, συζητήσεις αρχιτεκτονικής, δημιουργικά εργαστήρια, προβολή ντοκιμαντέρ και ολονύκτιες προβολές ταινιών («Video art Fireflies In The Night») με τα πιο σημαντικά έργα της διεθνούς video art σκηνής, ξεναγήσεις στο πάρκο, ακόμα και σκάκι με τον Garry Kasparov, είναι μερικές μόνο από τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν εδώ.

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Robert Storr, Barbara London, Καλλιόπη Μηνιουδάκη, Francesca Pietropaolo, δίνοντας μας μια πρώτη αίσθηση των προθέσεων του ιδρύματος.

Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος


Είσοδος: Ελεύθερη
Διευκρίνηση: Για τις περισσότερες εκδηλώσεις θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με δελτία εισόδου τα οποία θα διανέμονται την ίδια μέρα στον χώρο ενώ για τη συμμετοχή στον αγώνα δρόμου θα απαιτηθεί προεγγραφή σε σύνδεσμο που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Ιστοσελίδα: www.snf.gr

Πληροφορίες

Ημερομηνία: Κυριακή
End Date: Τετάρτη
Κατηγορίες: Φεστιβάλ
Διεύθυνση: Βασ. Σοφίας 86 Α
Προάστιο: Κέντρο
Τηλέφωνο: 210 87 78 300

Available on AppStore Get it on Google play