-

Τα χρώματα της Ελλάδας φορά η Άλκηστις(Έληξε)

Έκθεση εικόνων

Τα χρώματα της Ελλάδας φορά η Άλκηστις

Αφού ταξίδεψε «Τα χρώματα της Ελλάδας» στο «Μetropolitan Museum» της Νέας Υόρκης, στο «Catogan Theater» στο Λονδίνο, στο «Alhambra theater» στο Παρίσι και σε άλλες μεγάλες πόλεις, αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές και μαγεύοντας το κοινό,
η Άλκηστις Πρωτοψάλτη μαζί με τους πέντε σολίστες μουσικούς της  παρουσιάζουν τη συγκεκριμένη παράσταση σε επιλεγμένους χώρους στην πατρίδα της, ξεκινώντας από το «Βεάκειο».

Το πρόγραμμα «Colours of Greece» είναι ένα μουσικό ταξίδι από τη μελοποιημένη ποίηση του Οδυσσέα Ελύτη στα τραγούδια συνθετών του σήμερα, όπως είναι ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο Νίκος Αντύπας, ο Στέφανος Κορκολής, η Ευανθία Ρεμπούτσικα, ο Goran Bregovic.

Κι επειδή αναφερόμαστε στην Ελλάδα, όπως είναι επόμενο δεν θα μπορούσαν να λείπουν από εδώ τραγούδια-επιτυχίες των μεγάλων μας συνθετών Μάνου Χατζιδάκι και Μίκη Θεοδωράκη.

Πιάνο-ενορχηστρώσεις: Θωμάς Κοντογεώργης / Βιολί, φυσαρμόνικα, κιθάρα: Κώστας Καρακατσάνης / Μπάσο: Άγγελος Παπαδάτος / Ακορντεόν: Θάνος Σταυρίδης / Κρουστά: Αλέξης Κώστας. Συμμετέχει ο Γιώργος Περρής.

Βεάκειο

Ώρα έναρξης: 21:00

Τιμές εισιτηρίων: Από 15 ευρώ

Πληροφορίες

Ημερομηνία: Τετάρτη
Κατηγορίες: Μουσική
Διεύθυνση: Λόφος Προφήτη Ηλία
Προάστιο: Πειραιάς
Τηλέφωνο: 210 41 94 520

Available on AppStore Get it on Google play