-

5ο Spetses mini Marathon

Έκθεση εικόνων

5ο Spetses mini Marathon5ο Spetses mini Marathon5ο Spetses mini Marathon5ο Spetses mini Marathon5ο Spetses mini Marathon5ο Spetses mini Marathon5ο Spetses mini Marathon

Περισσότερα από 12.000 άτομα από 20 χώρες του κόσμου αναμένονται φέτος -χρονιά-ορόσημο- στο Spetses mini Marathon 2015, που γιορτάζει τα πέμπτα του γενέθλια έχοντας καθιερωθεί ως ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά event στην Ελλάδα, το οποίο μάλιστα έχει βρει αρκετούς μιμητές σε διάφορα σημεία της χώρας.

Στο νησί θα παρευρεθούν αποστολές από 9 πρεσβείες ενώ οι Corporate running teams θα ξεπεράσουν τις 23 με κορυφαίες συμμετοχές επαγγελματιών που είναι οι: Σπύρος Γιαννιώτης, Γιάννης Δρυμωνάκος, Κώστας Νακόπουλος, Δημήτρης Θεοδωρακάκος, Χρήστος Μποφίλιος, Ντενίζ Δημάκη, η Μάγδα Γαζέα αλλά και σύσσωμος ο «Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών» και οι παραολυμπιονίκες, Αλέξανδρος Ταξιλδάρης και Μάκης Καλαράς με την ομάδα του συλλόγου «Περπατώ».
Μια ακόμη καινοτομία του φετινού, επετειακού festival είναι ότι η Ολυμπιονίκης Αθανασία Τσουμελέκα, το βράδυ της Παρασκευής θα πραγματοποιήσει «Sunset Yoga for Runners».

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν μέρος σε κάποιο ή κάποια από τα 8 δρομικά και κολυμβητικά αγωνίσματα που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα και καλύπτουν όλες τις ηλικιακές κατηγορίες και τα ενδιαφέροντα. Από το μη αγωνιστικό «My First Spetses mini Marathon» για βρέφη και γονείς και τους παιδικούς αγώνες δρόμου και κολύμβησης μέχρι τους αγώνες δρόμου 5 και 10 χιλιομέτρων.

Και από τον μίνι μαραθώνιο των 25 χιλιομέτρων μέχρι τον «Διάπλου των Σπετσών» που -με βάση τις συμμετοχές- είναι ο μεγαλύτερος αγώνας ανοιχτής θάλασσας στην Ευρώπη.

Η φετινή διοργάνωση θα έχει έντονο κοινωνικό χαρακτήρα καθώς στην ομάδα του Χρυσού Χορηγού, της «NN Hellas», θα συμμετέχουν πρεσβευτές του «Μαζί για το Παιδί», ενώ η ομάδα του «Μουσείου της Μπουμπουλίνας» θα συγκεντρώσει χρήματα και υλικά για το τοπικό Ιατρείο.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Charity 4U» της «Holmes Place», ο Αλέξανδρος Πατούνης θα επιχειρήσει να κολυμπήσει τον γύρο του νησιού των Σπετσών συνοδεία σημαντικών Ελλήνων κολυμβητών συγκεντρώνοντας χρήματα για τη «Φλόγα» και το «Make-a-wish».

Οι επισκέπτες θα μπορούν να δοκιμάσουν εδώ τα «Σπετσιώτικα Κεράσματα» από τον «Σύλλογο Γυναικών Σπετσών» ενώ δεν θα λείψει το καθιερωμένο «Melissa Pasta Night», με τη διαφορά ότι φέτος θα υπάρχει και συναυλία-έκπληξη.

Κοργιαλένειος Σχολή (τελετή έναρξης)- Πλατεία Ποσειδωνίου

Κόστος συμμετοχής: Αγώνας δρόμου 5χλμ., (ιστορικός γύρος της πόλης) 10 & 25χλμ. (πλήρης γύρος του νησιού), 20 ευρώ/ Κολυμβητικός αγώνας (Κόστα-Σπέτσες) 3 & 5 χλμ. (Σπέτσες-Κόστα-Σπέτσες), 25 ευρώ./ Ομαδικές εγγραφές σε συγκεκριμένο αγώνισμα, 10 ευρώ/άτομο για ομάδες άνω των 10 ατόμων.

 

Πληροφορίες

Ημερομηνία: Κυριακή
Κατηγορίες: Sports
Διεύθυνση: Ντάπια
Προάστιο: Σπέτσες
Τηλέφωνο: 2298 0 72225

Available on AppStore Get it on Google play