-

Ζυθογνωσία

Έκθεση εικόνων

Ζυθογνωσία

Η μόνη έκθεση στην Ελλάδα που φιλοξενεί ζυθοποιίες και μικροζυθοποιίες, μπίρες υψηλής ποιότητας, ελληνικές και εισαγόμενες οργανώνεται στην Αθήνα για 2η φορά, στον πολυχώρο «The Hub Events».

Η έκθεση «Ζυθογνωσία» για ζυθόφιλους καταναλωτές αλλά και επαγγελματίες από τους χώρους της εστίασης και της εμπορίας ποτών, αυτοπροσδιορίζεται ως έκθεση για «Microbreweries and Premium Beers», μιας και στόχος της είναι να αποτελέσει τη βιτρίνα των ελληνικών μικροζυθοποιείων και όλων των προϊόντων ζύθου υψηλής ποιότητας που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά, που σε πείσμα των καιρών αναπτύσσεται με εντυπωσιακούς ρυθμούς.
Από τη μια, μόνο στα ελληνικά νησιά (Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Εύβοια, Κρήτη, Τήνος, Σαντορίνη, Πάρος, Φολέγανδρος, Χίος, κ.ά.) λειτουργούν ή σχεδιάζονται πάνω από 12 μικροζυθοποιίες ενώ μεγάλες και ιστορικές ζυθοποιίες -εδραιωμένες χρόνια στην ελληνική αγορά- δημιουργούν με επιτυχία νέα εμπορικά σήματα στην κατηγορία «premium».

Αυτό που διαφοροποιεί την παραπάνω εκδήλωση από τις καθιερωμένες «Γιορτές Μπίρας» είναι ότι στοχεύει σε ένα κοινό που αγαπά την μπίρα και θέλει να μάθει περισσότερα πράγματα γι’ αυτήν ενώ αυτό που επιθυμούν πραγματικά οι επισκέπτες είναι να δοκιμάσουν διαφορετικές γεύσεις και όχι να... καταναλώσουν ποσότητες.


Άλλωστε, όπως αναφέρει ο κ. Ντίνος Στεργίδης από την εταιρία «Vinetum» που οργανώνει την έκθεση «Όλοι σχεδόν οι τύποι μπίρας θα είναι διαθέσιμοι προς δοκιμή, ενώ ειδικές γευστικές δοκιμές και σεμινάρια μύησης στον κόσμο της μπίρας θα πλαισιώσουν την έκθεση».

Αξίζει να σημειωθεί ότι, στο πλαίσιο της φετινής διοργάνωσης θα διεξαχθεί μια σειρά παράλληλων εκδηλώσεων που θα «τρέχουν» καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας σε διάφορα σημεία της πόλης και που εντάσσονται στην εβδομάδα μπίρας «Athens Beer Week».

The Hub Events»

Ημέρες & ώρες λειτουργίας: Σάββατο & Κυριακή 17 & 18 Οκτωβρίου, 12:00-21:00.

Είσοδος: 12 ευρώ (και για τις 2 ημέρες) με την προσφορά ειδικού δοκιμαστικού ποτηριού.

 

Πληροφορίες

Ημερομηνία: Σάββατο
End Date: Κυριακή
Κατηγορίες: Εκθέσεις
Διεύθυνση: Αλκμήνης 5
Προάστιο: Νότια Προάστια
Τηλέφωνο: 210 76 60 560

Available on AppStore Get it on Google play