-

Ασπασία Κουζούπη: Μιγαδικά σήματα (Έληξε)

Έκθεση εικόνων

Μια έκθεση άρρηκτα δεμένη με την αντίληψη του χώρου, τα "Μιγαδικά Σήματα" της Ασπασίας Κουτούπη  φιλοξενεί η γκαλερί "Ζουμπουλάκη".

Μια έκθεση άρρηκτα δεμένη με την αντίληψη του χώρου, τα "Μιγαδικά Σήματα" της Ασπασίας Κουτούπη  φιλοξενεί η γκαλερί "Ζουμπουλάκη". Τα έργα της  ειδικευμένης στο τοπίο και το αστικό τοπίο καλλιτέχνιδος - όπως εύλογα θα μπορούσε να πει και να παρατηρήσει κανείς -έρχονται ως φυσική συνέχεια της μόνιμης εγκατάστασης της ομάδας "Γλυπτά Αρχιτεκτονικά Τοπία Γκόλαντα + Κουζούπη" που φιλοξενεί από το 2005  ο  κόμβος Αναστάσεως της Αττικής Οδού.

Πρόκειται για συνθέσεις κολάζ από φωτοευαίσθητα υλικά σε αλουμίνιο -μνήμες του  οδικού τοπίου . Η παρουσίαση θα γίνει σε διαφορετικές ενότητες. Κάποιες από αυτές θα υπάρχει δυνατότητα να τοποθετηθούν στον εξωτερικό χώρο, θα υπάρχουν έργα σπονδυλωτά που θα μπορούν να μετακινηθούν στο εσωτερικό καθώς και έργα  τα οποία προεκτείνουν τη γεωμετρία των οδικών μοτίβων .Ενώ η ενότητα "Οδυσσεις/ Απαγορεύεται" διερευνά "κοινά σημεία " ανάμεσα στον δύοντα ηλιακό δίσκο και το απαγορευτικό σήμα. Τέλος, για πρώτη φορά η δημιουργός θα παρουσιάσει έργα με φωσφορίζοντα υλικά,   στο απόλυτο σκοτάδι.

Γκαλερί Ζουμπουλάκη
πλατεία Κολωνακίου 20, Αθήνα

Ημερομηνίες: 7 Φεβρουαρίου- 2 Μαρτίου

Ώρες:
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 11.00-15.00& 17.00-20.00.
Τετάρτη: 11.00-15.00
Σάββατο: 11.00- 14.00

 

Πληροφορίες

Ημερομηνία: Πέμπτη
End Date: Σάββατο
Κατηγορίες: Εκθέσεις
Διεύθυνση: πλατεία Κολωνακίου 20
Προάστιο: Κέντρο
Τηλέφωνο: 210 3608278

Available on AppStore Get it on Google play