-

Σόνια Θεοδωρίδου: Παλλάς (Έληξε)

Έκθεση εικόνων

Έτος 2013. Έτος Καβάφη. Στον μεγάλο Αλεξανδρινό μας ποιητή είναι αφιερωμένη η βραδιά της Τρίτης, 26 Φεβρουαρίου στη σκηνή του «Παλλάς». Προς τιμήν του, η διάσημη σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου που όλοι υποκλίνονται στην εξέχουσα προσωπικότητα της και τη μουσική της παιδεία δίνει ένα μοναδικό κονσέρτο με την ορχήστρα Mobile και παρουσιάζει εκατέσσερα τραγούδια του συνθέτη Αθανασίου Σίμογλου βασισμένα στην ποίηση του Κωνσταντίνου Καβάφη. Την ορχήστρα θα διευθύνει ο Γιώργος Νανούρης ενώ η Βικτόρια Χίσλοπ, η αγαπημένη συγγραφέας που μας τίμησε με το «Νησί», θυμίζοντας σε κάποιους πικρές μνήμες, μαζί με τον ηθοποιό Τάσο Νούσια θα απαγγείλουν γνωστά ποιήματα του.

Παρότι είναι ίσως περιττό να σημειωθεί, η Σόνια Θεοδωρίδου είναι απόφοιτος του Εθνικού Ωδείου «Μανώλης Καλομοίρης» όπου διακρίθηκε και αρίστευσε, ενώ με την υποτροφία «Μαρία Κάλλας» συνέχισε τις σπουδές της στη Μουσική Ακαδημία της Κολωνίας και αργότερα στο Λονδίνο.

Οι εμφανίσεις της στα πλέον σημαντικά λυρικά θέατρα της Ευρώπης, όπως στην Όπερα της Φρανκφούρτης, την Κρατική όπερα του Βερολίνου, την Κρατική όπερα του Αμβούργου, το Εθνικό Θέατρο του Μονάχου και της Στουτγάρδης, αλλά και το Theatre Chatelet του Παρισιού, όπως και το Theatre Royal de la Monnaie στις Βρυξέλλες, έχουν στεφθεί από απόλυτη επιτυχία.

Στην επίσημη αυτή βραδιά θα συμμετέχουν 16 έφηβοι από τη θεατρική ομάδα της κ. Χαρούλας Σαμπατάκου από το 15ο Λύκειο Ελληνίδων.

Τιμές εισιτηρίων: 15, 20, 25, 35 και 40.

Ώρα έναρξης: 21:00

Θέατρο Παλλάς
Βουκουρεστίου 3

Πληροφορίες

Ημερομηνία: Τρίτη
End Date: Τρίτη
Κατηγορίες: Μουσική
Διεύθυνση: Βουκουρεστίου 3
Προάστιο: Κέντρο
Τηλέφωνο: (+30) 210 3213100

Available on AppStore Get it on Google play